Home Gospodarstvo SPARK: Innovation Hack: Otvorene prijave i otvoreni dan

SPARK: Innovation Hack: Otvorene prijave i otvoreni dan

SHARE

Nakon što smo u protekla četiri tjedna u blog postovima i video materijalima predstavili sva četiri izazova koja vas očekuju na hackathonu Innovation Hack, vrijeme je da otvorimo prijave. Da podsjetimo – Innovation Hack je 48-satno natjecanje u kojem natjecatelji razvijaju inovativna IT rješenja bazirana na sportskim podacima i bore se za ove nagrade:

  1. mjesto – 4500 KM
  2. mjesto – 3000 KM
  3. mjesto – 1400 KM

Mjesto održavanja je SPARK (Mostar), a vrijeme petak, subota i nedjelja, 27.-29.10.2017. Broj sudionika je ograničen na 40, a timovi od minimalno dvoje i maksimalno pet članova će raditi na razvoju proizvoda i usluga (npr. mobilne, web i desktop aplikacije) na jedan od ovih izazova:

Partner u organizaciji je Sportradar, međunarodna organizacija koja zapošljava više od 1900 ljudi na više od 30 lokacija diljem svijeta, te uspješno posluje na raskrižju sporta, medija i betting industrije. Svi sudionici će dobiti pristup Sportradar-ovom API-ju i svim potrebnim sportskim podacima.

Imamo dvije vrste prijava – za one koji imaju svoj tim i ideju, ali i one bez tima i ideje, a koji bi htjeli sudjelovati u hackathonu. Rad od 48 sati je naporan, ali će biti lakši uz hranu i piće (by SPARK i Sportradar), te kavu (by Binvest). Detaljna pravila ovog natjecanja možete pročitati ovdjePrijave su otvorene do 6.10.2017. Inspirirajte se sportskim podacima!

Innovation Hack: Open Day

Ukoliko biste htjeli znati više o samom natjecanju ili imate nedoumica oko prijave, dođite u SPARK u utorak, 26.9. u 16:30 na Innovation Hack: Open Day gdje ćete dobiti odgovore na svoja pitanja. Saznajte sve prije nego se prijavite! Potvrdite svoj dolazak na otvoreni dan preko FB eventa.