Home Gospodarstvo Dijaspora za razvoj: Dodjela prskalica i sjemenskog krumpira

Dijaspora za razvoj: Dodjela prskalica i sjemenskog krumpira

SHARE

Danas je u Veljacima, upriličena dodjela prskalica i sjemenskog krumpira za članove poljoprivredne zadruge „Plodovi zemlje“, koji su nabavljeni u okviru provedbe projekta Dijaspora za razvoj.

Ukupna vrijednost nabave 4255 prskalica iznosi 49.138,00 KM, od čega financijski doprinos projektnog fonda iznosi 43.128,73 KM, a sufinanciranje Općine Ljubuški, sa sudjelovanjem od 25% od iznosa projektnog fonda, iznosi 6.009,27 BAM. Ukupna vrijednost nabave sjemenskog krumpira iznosi 10.562,00 KM, od čega je iz sredstava projektnog fonda izdvojeno 8.250,00 KM, dok sudjelovanje Općine Ljubuški od 25% iznosi 2.312,00 KM.

Projekt „Uvrštavanje koncepta migracija i razvoja u relevantne politike, planove i aktivnosti u Bosni i Hercegovini: Dijaspora za razvoj“ ima za cilj doprinijeti poboljšanju socio-ekonomskih prilika za muškarce i žene u Bosni i Hercegovini kroz snažniju suradnju s dijasporom. Dijaspora za razvoj je projekt Vlade Švicarske i Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.