Home Društvo Udruga Agape prikupila više od 23.000 maraka za siromašne, najveći uspjeh dosad

Udruga Agape prikupila više od 23.000 maraka za siromašne, najveći uspjeh dosad

SHARE

Udruga mladih Agape na Facebooku je objavila rezultate akcije Reakcija 2016, a dodali su kako je velik uspjeh akcije povukao je sa sobom i dugačke izračune i rezultate o kojima su javnost obavijestili preko svoje Facebook stranice.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

U nadi da nismo ovdje izostavili izvore i najmanjih donacija i podrške pokušat ćemo obuhvatiti ulaze i izlaze iz do sada najboljeg projekta u našoj organizaciji, .
U cjelokupnoj akciji Reakcija koji je trajao od 16.12. – 20.12. prikupljeno je ukupno 23.080KM, od čega je na sajmu prikupljeno 16.100KM, a u donacijama od različitih donatora 6980KM. Ovo je najveći uspjeh ovog tradicionalnog projekta u Ljubuškom. 

U organizaciji i izvedbi sajma te podjeli paketa sudjelovalo je preko 50 osoba koje su unatoč hladnoći prikupljale Vaše donacije i radile na pripremama sajma raspoređenim u razne radne skupine.

 

Priprema sajma trajala je gotovo dva mjeseca, izvedba pet dana, a vrijeme raspodjele paketa je završeno prije pet dana. Podijeljeno je ukupno 350 paketa pomoći socijalno ugroženim obiteljima. Ovdje se mnogo zahvaljujemo dragim sugrađanima koji su nam ustupili prijevoz za pakete.

 

Glavne krivce za glazbeni program u kojem ste mogli uživati za vrijeme sajma (redoslijedom od posljednje večeri) navodimo u nastavku te vas pozivamo da vrebate sve buduće prilike da čujete ove genijalne glazbenike.
Potrebno je istaknuti da je njihov angažman na ovom sajmu bio u cijelosti PRO BONO:

KUD Veljaci, Mate Milićević, Tamburaški Sastav Tajna i Grupa Centrifuga iz Imotskog
Plesni klub Dance factory, Band Pancelot
Limena glazba s Humca, DREAM TEAM BABE i GANGAŠICE s Humca, Grupa Brotnjo iz Čitluka
Radio Ljubuški svojim bandom TAD (Tigran, Antonela i Dubravka) i Flash Back Bend iz Metkovića

 

U podršci ovog projekta sudjelovali su i učenici OŠ Ivane Brlić Mažuranić s razrednicom Rankom Boto prikupljenim novčanim iznosom, djeca iz Dječjeg vrtića Leptirić koji su prikupljali pakete,kao i djeca i tete iz vrtića Jelenko koji su poklonili darove i otpjevali nekoliko pjesama. Od srca se zahvaljujemo njihovoj volji da ovaj projekt učinimo zajedničkim projektom našeg grada.

 

Donatori koji su pokazali volju za opće dobro i bez čije pomoći i stalne podrške ovaj sajam ne bi mogao zaživjeti:

Karliko d.o.o., Svadbeni salon Ohio, Džajić Commerce d.o.o., Julius Meinl d.o.o., Unitrade d.d., JurProm d.o.o., AT Kerametal d.o.o., Elmex d.o.o., AS Kramar d.o.o., Frost d.o.o., T.G. Ferimport d.o.o., Džida d.o.o.Alfa Therm d.o.o., Eurocompany 99 d.o.o., LJZU Cvit Likarije, Modus M d.o.o. , Agram d.d. , Bote d.o.o., Graditeljstvo Medić SGD, Guma M d.o.o., H Plus d.o.o., MRM d.o.o. , Agencija Libar za poduke i prevodilaštvo, Roing d.o.o., RPM d.o.o., Školska Naklada, Euroherc Osiguranje. d.d., Fizičko lice (Dražen Bubalo ), JP HT d.o.o., Vlada ŽZH, Nuić d.o.o.,Vinarija Nuić, Vinarija Begić, Vinarija Škegro, Binvest d.o.o., Republic bar, Darko Medić (NoName Rock Cafe), Mobile Shop – Blaško Primorac, Restoran Megi, Frizer Paradžik, Eurovip d.o.o., Zlatara Bunoza (Brankica), Cerno Planinić d.o.o., Fra Robert Jolić, ALBA BH d.o.o., Violeta d.o.o., Nameks d.o.o. Mališić d.o.o., Pekara Mag, SZR JELA, Pekarna Katarina, Udruga Marijine Ruke, S.O. Souvenirs, Meggle d.o.o., Amai d.o.o., Matecommerce, Sjemenarna, Agrokor, Franck, Likeri Radić, Mladi Vitine, Učenička zadruga Busin, Cvjećara Lavanda, Podravka, Niking d.o.o., Eko Film i dr.

Posebna zahvala JB JB Studio Photo & Cinema za fotografiranje sajma.

Donatori rukotvorina i drugih materijala za prodaju: Lola.tees, Obrt Ivan Hrstić, Anita Alilović, Bee Mara

 

Looney Spooney, Kameja u kosi, Darovni shop City, Nonina škrinjica, City darovni shop, Slobodan Tomić, Rada Alilović, Foto klub Fokus
Donatori kolača i drugih slastica: Ines KolačićZalogajčić, Čoko čokolačići.

Zahvaljujemo i OŠ Marka Marulića na ustupanju bine za sajam te UG Stap na štandovima.

Posebno smo zahvalni našoj pratećoj ekipi i njihovom posvećenom vodstvu kroz ovaj i sve druge naše projekte – ekipa Radija Ljubuški. Zahvaljujemo se i svim ostalim medijskih pokroviteljima koji su ispratili ovaj projekt.

 

Zahvalni na kraju od srca svim posjetiteljima koji su svojim dolaskom podržali našu misiju koja je svake godine sve potrebnija u našoj sredini. Pozivamo Vas da i dalje pratite naše projekte i pomognete nam ovu sredinu obogatiti i na taj način odgovoriti na Vašu podršku, naveli su mladi iz Udruge Agape na svom Facebook profilu.