Home Šport Duvnjak otvorio dušu i priznao: Nadam se da moji nastupi u Francuskoj...

Duvnjak otvorio dušu i priznao: Nadam se da moji nastupi u Francuskoj neće doći u pitanje

SHARE

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak već duže vrijeme ima problema s koljenom, a sad mu se ukočio vrat. Nije trenirao 10 dana, a SP počinje u petak.

Propustio je Domagoj Duvnjak dvije pripremne utakmice hrvatske reprezentacije, susrete s Tunisom i Crnom Gorom gledao je s klupe. Izbornik Željko Babić želi ga sačuvati za najvažnije utakmice, one na SP-u u Francuskoj. No Duvnjak nije odradio ni cijele pripreme s reprezentacijom, piše Tportal.

‘Iskreno, 10 dana nisam odradio pravi trening’, otkrio je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i dodao: ‘S profesorom Krolom sam radio po posebnom programu. Nažalost, ukočio mi se vrat…’

Hoće li Domagoj Duvnjak biti spreman za SP? ‘Ide na bolje, nadam se da moji nastupi u Francuskoj neće doći u pitanje’, kazao je Domagoj Duvnjak, kojeg je izbornik Babić oslobodio prvog dijela priprema. Trebao mu je odmor nakon napornog prvog dijela sezone.

‘Odmoran sam, tu nema problema… Problem je koljeno, upala patele na skočnoj nozi još me uvijek muči. A onda se dogodi i ovo s ukočenim vratom. No ja sam optimist i nadam se da ću biti dobar na ovom Svjetskom prvenstvu’, zaključio je Domagoj Duvnjak.

vecernji.ba