Home Crna kronika Mostar: Lopovi provalili u Agenciju za kontrolu hrane, policija nije izvršila očevid...

Mostar: Lopovi provalili u Agenciju za kontrolu hrane, policija nije izvršila očevid jer djelatnici nisu na poslu!

SHARE

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 10 prijava (na području Mostara 6, na području Konjica 3 i na području Prozor-Rame 1).

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 5 prometnih nezgoda; na području Mostara 2, na području Jablanice 1, na području Čapljine 1 i na području Konjica 1.

Jučer u 07,45 sati, u PS Mostar Centar je prijavio I.B. provalnu krađu u prostorije BH MAC i u prostorije Agencije za kontrolu hrane u ul. K. Višeslava – SPC Orka. Patrola policije je utvrdila da su iz unutrašnjosti BH MAC-a otuđeni laptop marke Lenovo i kuverta s CD-ovima. Obzirom da u Agenciji za kontrolu hrane nije bilo djelatnika nije bilo moguće utvrditi eventualnu štetu. Izvršen očevid, poduzete sve potrebne mjere.

Sinoć u 19,00 sati, u PS Mostar Centar prijavio je djelatnik zaštitarske agencije Top Guard da je u TR Namex, u naselju Rodoč, izvršeno razbojstvo nad djelatnicom od strane dvije nn osobe koje su uz prijetnju pištoljem otuđile novac iz kase i cigarete. Izvršen očevid, poduzete sve potrebne mjere.

Hercegovacki.info