Home Zanimljivosti VIDEO Osam genijalnih trikova s pastom za zube

VIDEO Osam genijalnih trikova s pastom za zube

SHARE

Pasta za zube vjerojatno je zadnji predmet koji će vam pasti na pamet za čišćenje različitih površina i mrlja u kući – ali upravo ona vam može olakšati svakodnevicu.

Čisti umivaonik – Ako vam je kapnula pasta dok ste prali zube, iskoristite to – ona je odlična za pranje umivaonika. Uzmite spužvicu, istrljajte i isperite – izgledat će savršeno sjajno.

Čisti mrlje na cipelama – samo dodajte malo paste na vlažnu krpicu i očistite je.

CD-i mogu opet proraditi – male ogrebotine na CD-ima mogu se otkloniti tako da na pamučnu krpicu ili onu od mikrofibre stavite vrlo malo paste za zube. Očistite i prebrišite.

Izvlači miris iz bočica za bebe – ukiseljeni miris mlijeka katkad je teško izvući i iskuhavanjem, ali kombinacija tople vode i paste za zube to će uspjeti. Dobro isperite.

Čisti krede u boji i bojice na zidu – nemojte paničariti nakon što to djeca naprave. Jednostavno stavite malo paste na vlažnu krpicu i nježno čistite.

Lašti kromirane površine (slavine i držači za tuš) – pasta za zube savršeno će ih ispolirati. Potom samo isperite.

Smiruje ugrize komaraca i drugih malih kukaca – sljedeći put kada vas ugrizu, stavite malo paste za zube. Ona će zaustaviti svrbež i smiriti kožu.

Rješava mrlje na tepihu – stavite pastu direktno na mrlju i trljajte četkicom. Malo isperite pa ponovite dok mrlja ne ode.