Home Politika VSTV BiH nije imao vremena za odluku o imenovanju sudaca u čitlučki...

VSTV BiH nije imao vremena za odluku o imenovanju sudaca u čitlučki Sud

SHARE

Iako je bilo najavljivano kako će Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine na sjednici 12. siječnja raspravljati o spornim imenovanjima u Općinski sud Čitluk, to se nije dogodilo.

Odlučeno je kako će to pitanje još jednom biti ostavljeno za iduću sjednicu koja bi se trebala održati u veljači. Podsjećamo, isto se dogodilo u prosincu prošle godine kada je odlučeno da se o spornim imenovanjima raspravlja u siječnju 2017. godine.

Čekanje do veljače

– Razmatranje prigovora na odluku o imenovanju sudaca u Općinski sud u Čitluku odgođeno je za sljedeću sjednicu Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine (VSTV BiH).Odgađanje je uslijedilo nakon rasprave o kompleksnosti teme, nedostatka vremena, a imajući u vidu kako je bila u pitanju jednodnevna sjednica VSTV-a BiH te činjenice da sjednici nisu nazočili svi članovi VSTV-a BiH, stoji u službenom odgovoru koji smo dobili od VSTV-a pokušavajući doznati što se dogodilo na održanoj sjednici po tom pitanju.

Na službenoj stranici VSTV-a BiH stoji kako će iduća sjednica biti održana 8. veljače, a još uvijek nije sigurno da će se to pitanje naći na dnevnom redu…

Večernji List