Home Crna kronika Hercegovca u Zagrebu udario tramvaj: Aćimović je imao je sreće, oporavlja...

Hercegovca u Zagrebu udario tramvaj: Aćimović je imao je sreće, oporavlja se…

SHARE

Samo me nemojte micati. Polako. Obrišite mi krv, pribrano je rekao Dejan Aćimović (53) prolaznicima nakon što ga je u utorak navečer udario tramvaj dok je prelazio cestu u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici.

Od siline udara tramvaj ga je odbacio na ulicu. Aćimović je žurio pozdraviti publiku nakon projekcije dječjeg filma ‘Anka Brazilijanka’ za zagrebačke nastavnike, koji je režirao. Glumac i redatelj ima dva slomljena rebra i ozljedu glave, na kojoj ima četiri šava. CT glave je u redu i nema krvarenja, rekla je Tatjana (50), Dejanova sestra. Producentica i scenaristica dodaje da Dejan nema unutarnjih ozljeda, osim slomljenih rebara i napuknuća mišića na ramenu, što će vjerojatno morati operirati, prenosi 24sata.hr.

Trenutačno, kaže Tatjana, njen brat leži na zagrebačkoj Traumatologiji. Stavili su ga na odjel intenzivne njege, gdje je na promatranju

Tramvaj ga je udario u prsa

– Iako ga boli, on je optimističan. Izvan je životne opasnosti. Danas se dignuo na noge. Imao je veliku sreću u toj nesreći. Doktori su mu rekli da je jedan od tisuću koji su preživjeli nalet tramvaja – rekla nam je glumčeva sestra, koja je ujedno scenaristica filma ‘Anka Brazilijanka’. Dodaje da je njena brata spasilo to što je snažan i jak te je u dobroj formi.

– Dobro je reagirao i nije paničario. Sreća je da ga tramvaj nije povukao – rekla je producentica. Dodala je da Dejan neće odgoditi premijeru filma, koja će biti sredinom veljače. Nekoliko ga je puta posjetila u bolnici i ističe da se njen brat dobro osjeća. Ipak, čeka ga dugotrajan oporavak.

Čapljinac Dejan dobio sina Andriju sa Širokobrježankom Dijanom Kožul

– Dijana je stalno s njim. Uz to ima i izvrsnu medicinsku njegu. Sad se malo šalimo s prijateljima: ‘Ne može ti ništa tramvaj, koji je u sudaru s Aćimovićem završio na remontu’ – kaže Tatjana. Dodala je da je njen brat taj dan imao mnoštvo obaveza. Od jutra je bio na nogama. Ujutro ju je vozio u bolnicu, morao je voditi psa kod veterinara, a imao je i četiri projekcije filma.