Home Društvo ŠIROKI BRIJEG: Mercedes Fan Klub darovao laptope učenicima s obrazovnim poteškoćama

ŠIROKI BRIJEG: Mercedes Fan Klub darovao laptope učenicima s obrazovnim poteškoćama

SHARE

Članovi udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina u utorak su donirali tri prijenosna računala odjeljenju učenika s obrazovnim poteškoćama Prve osnovne škole Široki Brijeg.

Novčana sredstva za kupnju informatičke opreme prikupljena su od sponzora te na božićnom druženju koje je organizirala spomenuta udruga.

S obzirom da je nastava u Zapadnohercegovačkoj županiji bila odgođena zbog vremenskih neprilika, uručenje prijenosnih računala je bilo prolongirano.

Članove udruge primili su ravnatelj Miroslav Hrkać zajedno s učenicima, zamjenikom ravnatelja, učiteljicama, defektologinjom, pedagoginjom, psihologinjom i socijalnom radnicom.

”Iznimno mi je drago da ste vi mladi ljudi odlučili pomoći našoj školi i ovom odjeljenju te sam vam od srca zahvalan na svemu učinjenom. Ovo nije mala stvar, hvala vam u ime svih djelatnica, učenika i njihovih roditelja”, izjavio je ravnatelj Hrkać.

S obzirom da je odjeljenje učenika s obrazovnim poteškoćama dobilo informatičku opremu, škola je ubrzala uvođenje interneta u njihove učionice te bi sve trebalo biti realizirano tijekom ovog tjedna, priopćeno je iz Mercedes Fan Klub Hercegovina.

FENA