Home Šport IVICA BARBARIĆ: Naš cilj je objektivan i opipljiv

IVICA BARBARIĆ: Naš cilj je objektivan i opipljiv

SHARE

Momčad Zrinjskog je na pripremama u Sportskom centru u Međugorju i na kraju boravka će odigrati jednu prijateljsku utakmicu s Neretvom iz Metkovića. Plemići će nakon toga nastaviti pripreme u Istri, a potom će nastupiti na memorijalnom turniru “Andrija Anković” u Gabeli. Pod vodstvom novog trenera Ivice Barbarića plemići uspješno odrađuje sve planirane zadatke. Peti dan priprema u Međugorju razgovarali smo sa šefom stručnog stožera plemića Ivicom Barbarićem.

Gospodine Barbariću, jeste li zadovoljni vremenom i uvjetima koje imate u Međugorju?

– Može se kazati kako smo imali jako puno sreće što se tiče vremenskih uvjeta. U ovom nevremenu uspjeli smo odraditi sve što smo zamislili. Imali smo sreće, vrijeme je bilo idealno za ove zimske uvjete. To se odnosilo i na Mostar i Međugorje. U Mostaru smo radili na umjetnoj travi, a ovdje u Međugorju, gdje su općepoznati dobri uvjeti, imamo dosta terena, dobar smještaj, sve je zadovoljavajuće, sada radimo isključivo na prirodnoj travi.

Kako izgleda radni dan?

– Svaki trening traje od sat i pol do sat i 45 minuta. Ovdje smo malo pojačali rad. Trudimo se uraditi sve što smo zacrtali, ali trudimo se naći i dovoljno vremena za odmor jer bez pravog odmora nema napretka. Trudimo se da igrače fizički previše ne opteretimo, a isto tako da odradimo sve što smo zamislili.