Home Zanimljivosti Vidovnjakinja kupila mačka koji navodno kontrolira misli za 150 tisuća KM!

Vidovnjakinja kupila mačka koji navodno kontrolira misli za 150 tisuća KM!

SHARE

Muškarac iz ruskog Blagovješčenska upravo je prodao svog mačka Charlesa Utkinsa za 150 tisuća KM! I nije zavidnoj cijeni kumovala samo njegova neosporna ljepota, već se do golemog izdvojenog iznosa došlo i zahvaljujući posve neobičnoj tvrdnji da je Charles životinja natprirodnih sposobnosti.

Da je Charles primjerak za istraživače paranormalnog je ustvrdio njegov dojučerašnji vlasnik Dmitrij R., koji je macu prodao vidovnjakinji iz Novosibirska.

“Tjerao me da činim stvari koje nisam htio. Primjerice, znao sam se buditi u pet ujutro s ogromnom željom za ribom ili kobasicama, hranom koju zapravo prezirem. Takav snen sam odlazio u trgovinu, a po povratku sve kupljeno servirao njemu. Kako bi Charles počinjao jesti, tako bi u meni glad prestajala”, ispričao je Dmitrij R. tamošnjim novinarima, pa dodao da mu je zamalo upropastio brak.

“Žena mi se od prvog dana osjećala nemirno u njegovoj blizini, ali od zaključavanja nije bilo koristi. Naime, osim što nam je Charles čitao i kontolirao misli, pokazao nam je da se ujedno može stvarati gdje to on želi”, dodao je muškarac, koji je mačka naslijedio od tetke nakon što je umrla.

Njegovu novu vlasnicu nije imenovao, ali je dodao da je vidovnjakinja sa sobom ponijelu svu silu aparature pomoću koje se uvjerila da maca doista hoda po rubu neobjašnjivog.

“Charlesovim će se sposobnostima koristiti tijekom seansi i više puta je naglasila da će joj se uložen novac itekako isplatiti”, dodao je na kraju Dmitrij R.

Dnevnik.hr