Home Crna kronika Šokirani kupac objavio uznemirujuće fotografije piletine iz Konzuma

Šokirani kupac objavio uznemirujuće fotografije piletine iz Konzuma

SHARE
“Svježa” piletina očito je svježa samo na etiketi.

 

Afera salmonela, po svemu sudeći, brzo je pala u zaborav. Naime, unatoč svim inspekcijama, u trgovinama Konzuma kupci i dalje nailaze na pokvarenu robu koju uredno prijavljuju samom Konzumu na njihovoj Facebook stranici.

Ipak, čini se da na prozivanja građana te fotografije pokvarene hrane nitko ne reagira. Tako je Denis 20. siječnja u jednoj od Konzumovih trgovina kupio Cekin Vindijevu piletinu s oznakom “svježe”, a s datumom isteka roka 25. siječnja 2017. No, kada ju je otvorio i razrezao ostao je u šoku.

Denis Erjavic/Facebook
Denis Erjavic/Facebook

“Ovakvu hranu prodajete!!!!! Kupljeno jučer u Konzumu. Toliko o Cekin Vindija kvaliteti. “Svježe” pile. Ovo bi djeca trebala jest? Da li to meso doma servirate na obiteljskom ručku? Šta vama znači ako se 1 il 2 čovjeka otruju. Bitno da se zarađuje. 40 kn pile za nečije zdravlje?? Sramota da uz sve afere oko mesa koje su se događale vas očito to ne brine. Pišem ovaj post ne zato jer ćete nešto poduzeti u vezi toga (a znam da nećete), nego zbog ljudi i onih kojima je stalo do svojih bližnjih. Nek se dobro pogledaju slike i nek se vidi ponos vaše kvalitete.”, napisao je ogorčeni Denis na Konzumovoj Facebook stranici.

Denis Erjavic/Facebook
Denis Erjavic/Facebook

No, čini se da Vindiji ovo nije jedini problem s pokvarenim mesom. Osim prigovora na pljesnive pudinge, na njihovim stranicama također se mogu naći žalbe nezadovoljnih kupaca na više puta kupljenu piletinu koja doslovce smrdi.

Jedna afera je utihnula, no sudeći prema onom što nam se još uvijek prodaje na policama trgovačkih lanaca, možemo ih očekivati još.