Home Politika Znamo prvog iz BiH koji ove godine ide na molitveni doručak u...

Znamo prvog iz BiH koji ove godine ide na molitveni doručak u Washingtonu

SHARE

Jedan od redovnih kritičara bivše US administracije u BIH, posebno u polju podrške majorizaciji nad Hrvatima u BIH koju je ta administracija radila prošlih godina, naš kolumnist Marijan Knezović u programu Dnevnika HRT-a potvrdio  je kako je pozvan na molitveni doručak u Washingtonu i to od strane nove US administracije.U izjavi za Poskok kazao je da je osim tog događaja pozvan na cijeli niz sastanaka o kojima ne želi govoriti za javnost. Činjenica da nova US administracija u Washington poziva kritičara bivše administracije najzornije govori i o neumitnom zaokretu nove US politike na Balkanu.

Knezović je očito primjećen kao mladi hrvatski intelektualac čiji su osvrti na HRT-u i u regionalnim medijima (Svim, osim medijima u BIH gdje je naravno baniran) odjeknuli  i u SAD-u. Internet se očito ne može kontrolirati pa je medijska blokada i sotoniziranje svega što se opire unitarnim medijima u Sarajevu ostala bez uspjeha.

Valja naglasiti da je tužno kako i  američki mediji u BIH, pod kontrolom bivše administracije i danas uporno  podržavaju utopijski većinski nacionalizam u BIH koji iz dana u dan razara našu zemlju. U prvom redu N1 i RSE.

Skandalozno je da BIH organi gonjenja ovim medijima ne mogu ništa, premda se na njima redovno kleveću neistomišljenici političkog Sarajeva , širi se govor mržnje i ponavlja se kleveta koju im prethodno osmisle radikalne desne opcije iz Sarajeva okupljene u lažnoj ljevici. Istovremeno najčešći gost ovih medija jeste čovjek koji je u komunističkom režimu kršio prava građana BIH, a u postkomunističkom režimu isticao se kao uspješan plagijator znanstvenih radova, te iznimno uspješan dobrovoljni darovatelj političkih prava vlastitog naroda.

Nadamo se da režim u Sarajevu i veleposlanica Cvetković u međuvremenu Knezoviću neće uvesti sankcije. Ili ga pogoditi dronom. Čovjek je prepoznat tek samo jer je koristio sveto američko pravo slobode govora.

Marijane, ponosni smo, i čestitamo!

Poskok.info