Home Crna kronika VIDEO Drama u Sarajevu: Žena s bebom u naručju sjedi nasred ceste...

VIDEO Drama u Sarajevu: Žena s bebom u naručju sjedi nasred ceste kod Predsjedništva

SHARE

U Sarajevu se u ulici Maršala Tita kod zgrade Predsjedništva BiH odvija prava drama, gdje nasred glavne prometnice sjedi žena s bebom u naručju i ne želi se skloniti s ceste.

Ona je, kako su svjedoci ispričali, s tramvajske stanice otišla na cestu i sjela. Prvi ju je primijetio policajac Direkcije za koordinaciju policijskih tijela koji radi na osiguranju zgrade Predsjedništva, te je odmah pritrčao do žene i regulirao promet kako je ne bi neko udario automobilom, javlja Faktor.ba.

Međutim, žena sve vrijeme kategorično odbija da se skloni s ceste, te je u pomoć pozvana i sarajevska policija. Ona je, prema riječima očevidaca, policajcima navodno kazala da je samo “tenk može pomaći s ceste”.

Navodno se radi o Iman Sari – Agić, koja se ranije obraćala medijima za pomoć, navodeći kako je teško bolesna. Ona je ranije navodila kako su samo neki od njenih problema bronhijalna astma, gastralgija, erozivna gastropatija, dislipidemija i druge dijagnoze koje su postavljene u nekoliko navrata.

Kako nam očevici javljaju, čeka se dolazak Hitne pomoći kako bi joj se ukazala pomoć.

Inače, sarajevska policija je početkom 2015. godine Agić uhitila u Vogošći, a pretresom stana koji koristi u toj sarajevskoj općini te njenog automobila, pronađeno je i oduzeto  45 grama spida, 14 paketića marihuane i kutija s hašišom.

(Video: Nihad Katica)

Hercegovacki.info