Home Šport FOTO: Futsal Dinamo gostovao u Ljubuškom

FOTO: Futsal Dinamo gostovao u Ljubuškom

SHARE

Malonogometaši Futsal Dinama gostovanje u Ljubuškom i Hercegovini završili su prijateljskom utakmicom protiv Futsal Ljubuškog koja je imala i humanitarni karakter.
Osim utakmice s odgovarajućom momčadi Ljubuškog gosti iz Zagreba su sa svojim domaćinima, navijačkom skupinom BBB – Ljubuški, posjetili Međugorje, a družili su se i s djecom iz udruge Duga.

U večernjim satima u nedjelju su kod spomenika na trgu Domovinske zahvalnosti položili vijenac i zapalili svijeće skupa s predstavnicima vlasti općine Ljubuški, Županije Zapadnohercegovačke i predstavnicima Udruga proisteklih iz Domovinskog rata.
U Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom program je započeo u 18 sati utakmicom mladih uzrasta MNK Futsal Ljubuški i MNK Futsal Mostar. Iako tjelesno slabiji i po godinama nešto mlađi mladi Ljubušaci se nisu dali, odigrali su neodlučno 3:3, a na poluvremenu je bilo 1:1.
Događaj večeri, sraz kombinirani momčadi Ljubuškog i Dinama u najjačem sastavu, odigran je u dobro popunjenoj dvorani, pravom sportskom ugođaju i izvanrednom navijanju ljubuških BBB-a koji su ovom prigodom predstavili i svoj novi transparent.
Što se utakmice tiče, nju je obilježila velika borbenost Ljubušaka koji su prvi put zaigrali u ovom sastavu, i rutinska pobjeda uigranijih i boljih Dinamovaca.
Dinamo je poveo vrlo rano, u 3.minuti iz jedne gužve u petercu mrežu Ljubušala zatresao je Sadat Ziberi i tim je rezultatom završeno prvo poluvrijeme.

 

U nastavku su domaćini izjednačili iz jedne kontre u 23.minuti, gol je postigao Veselko Vištica.

 

Gosti iz Zagreba koji su igrali bez vratara s pet igrača u napadu, riješili su utakmicu u dvije minute, prvo je u 31.minuti zbio Hrvoje Penava, a minutu kasnije Matej Horvat.
Ljubuški je smanjio u 35.minuti preko Marka Bošnjaka što je bio i konačan rezultat susreta.
Nakon završetka susreta igrači obje momčadi pozdravile su publiku u dvorani, a potom su se popeli do BBB-a na zapadnoj tribini koji nisu prestajali pjevati i navijati. Program je završio na centru zajedničkom snimkom s djecom i roditeljima iz udruge Duga.
Za pozdraviti je dobar odaziva navijača koji su kupnjom ulaznice na simboličan način pomogli udruzi Duga kojoj je išao cjelokupan prihod od prodaje ulaznice i čestitka ljubuškim BBB-ima koji su sve to organizirali.
Gradska športska dvorana.

Gledatelja 1200.

Suci: Romeo Primorac i Marin Pavlović (Ljubuški).
Strijelci: 0:1 Ziberi (3), 1:1 Vištica (23), 1:2 Penava (31), 1:3 Horvat, 2:3 (32), 2:3 M.Bošnjak (35).
Futsal Ljubuški: Marko Vučić,Milan Vučić, Mateo Bojka, Jure Vučić, Veselko Vištica, Viktor Vučić, Ivan Kljujić, Niko Petrović, Tomo Bošnjak, Marin Vidović, Marko Bošnjak, Toni Vučić, Andrej Vrdoljak, Mate Herceg. Trener: Lovre Dragičević.
Futsal Dinamo: Danijel Bešlić, Matija Đuvlat,Goran Škorić, Karlo Maloševac, Davor Konjuh, Vedran Matošević, Kristijan Grbeša, Kristijan Čekol, Hrvoje Penava, Mihovil Prgomet,Ivan Herceg, Matej Horvat, Sadat Ziberi. Voditelji: Sebastijan Sobota i Danijel Perić.

U našoj fotogaleriji pogledajte detalje s jučerašnje manifestacije:

FOTO Futsal Dinamo vs. Ljubuški by radioljubuski.ba