Home Crna kronika Široki Brijeg: Iz Lištice izvučeno mrtvo tijelo ženske osobe

Široki Brijeg: Iz Lištice izvučeno mrtvo tijelo ženske osobe

SHARE

Danas oko 13.30 sati Policijski uprava Široki Brijeg dobila je poziv da rijekom Lišticom pluta mrtvo tijelo te da je posljednji put viđeno u naselju Zorićevina na lokalitetu Bent. Kako doznaje portal Jabuka.tv, tijelo je pronađeno oko 15.30 sati 50-ak metara uzvodno od mosta na magistralnoj cesti M6.1 na Obilaznici.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, riječ je o ženskoj osobi.

Za tijelom, na potezu od Benta do mosta na magistralnoj cesti M6.1 na Obilaznici, tragala je policija, Gorska služba spašavanja Široki Brijeg i Vatrogasno društvo Široki Brijeg, a na mjestu događanja je i Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Široki Brijeg.

Također, kako doznaje neslužbeno portal Jabuka.tv, tijelo su kod groblja Sajmište u Borku vidjela tri dječaka koja su se vraćala iz škole te su trčeći otišli u zgradu Vlade Županije Zapadnohercegovačke te su prijavili slučaj.

Tijelo je pronađeno oko 15.30 sati i radi se o ženskoj osobi rođenoj 1952. godine saznaje ABCportal.info.

Kako doznaje Pogled.ba, još dok je trajala jednosatna potraga, policiji se obratio Širokobriježanin i prijavio nestanak 65- godišnje supruge Dragice Ivanković, inače djelatnice Ureda za zapošljavanje.

Trenutačno se vrše provjere i identifikacija nesretne utopljenice. Iako nisu uočeni tragovi nasilja, tužitelj je naložio obdukcio kako bi se utvrdili točni uzroci smrti. Istraga traje.