Home Zanimljivosti Ova djevojka ima uistinu bizaran, ali masno plaćen posao: ljudima čisti kuće...

Ova djevojka ima uistinu bizaran, ali masno plaćen posao: ljudima čisti kuće – potpuno gola!

SHARE

Nema ništa neobično u činjenici da ljudi koji žive u većim stanovima ili kućama plaćaju nekog da im čisti prostor, no ovu mladu ženu plaćaju 45 funti po sati da bi čistila – potpuno gola!

Naime, 25-godišnja Emily Nikols iz Liverpoola na sebi nosi samo gumene rukavice dok riba zahode, čisti prašinu s polica, usisava i glača odjeću.

Ova majka devetomjesečne kćerkice inzistira na tome da su njene mušterije apsolutni đentlmeni te tvrdi da se nikada ne osjeća kao seksualni objekt bez obzira što je promatraju dok obavlja poslove po kući potpuno gola.

– Za mene čišćenje bez odjeće nije neka velika stvar, to mi je potpuno normalno. Jednostavno sam veoma samouvjerena osoba i osjećam se ugodno u vlastitoj koži tako da me golotinja ne uznemirava. Iako se ovakvim čišćenjem domova nisam nikad prije bavila, osjećaj je posve prirodan. Uostalom, riječ je o zbilja dobro plaćenom poslu, novac je odličan s obzirom na ono što trebate raditi – pojasnila je za Daily Mail.

Dok je bila na porodiljinom dopustu, odlučila se zaposliti preko agencije za čišćenje da bi ostvarila nešto dodatnih prihoda, no tada joj je prijateljica rekla da postoje žene koje bolje zarađuju čisteći ‘gologuze’.

Nakon što je malo istraživala na internetu, došla je do firme pod imenom Naturist Cleaners koja zapošljava 80 muškog i ženskog osoblja diljem Velike Britanije. Čistaći, koji od opreme imaju samo gumene rukavice i papuče po želji, zarađuju 45 funti po sati, a njihovi klijenti su obvezni potpisati ugovore kojima im se brani da sa zaposlenikom pokušavaju bilo što seksualne prirode.

– Klijenti su mi u pravilu naturalisti, puni poštovanja i obazrivi. Nose mi usisavač uza stepenice, ponude me čašom vode te pitaju je li mi dovoljno toplo u prostoriji. Moji prijatelji i sestre me podržavaju u potpunosti. Muž je u početku bio zabrinut za moju sigurnost, ali mi vjeruje – odrasla sam osoba. Svi imamo golo tijelo ispod odjeće, tako da zbilja ne znam zašto smo toliko uštogljeni oko ovog – zaključuje Emily.