Home Zanimljivosti Osvojila Jackpot, napravila si grudi, ali…‘Milijuni su mi uništili život, tužit ću...

Osvojila Jackpot, napravila si grudi, ali…‘Milijuni su mi uništili život, tužit ću lutriju!’

SHARE

Najmlađa dobitnica milijunskog dobitka britanske lutrije tvrdi da joj je novac uništio život.
Za mladu Britanku Jane Park život se drastično promijenio 2013. godine. Tada je postala najmlađa dobitnica EuroMillionsa, a to je bio prvi listić koji je ikada uplatila.

Nakon toga, priznala je da je nekoliko puta požalila što je uopće kupila dobitni listić jer je s milijunima dobila i veliku količinu stresa, piše Mirror.

“Mislila sam da će mi život biti deset puta bolji, no postao je deset puta gori. Većinu vremena želim da uopće nemam novca, sigurna sam da bi moj život bio bolji da ga nemam”, požalila se Jane.
“Ljudi me gledaju i misle: ‘Želim njen život, želim novac.’ Ne shvaćaju koliko sam ja pod stresom. Imam materijalne stvari, no moj je život prazan. Koja je svrha mog života”, objasnila je dobitnica koja danas posjeduje dvije nekretnine.
Također smatra da bi trebalo postaviti dobnu granicu od 18 godina za kupnju listića. Ona je svoj dobitni listić kupila sa 17 godina.

Još jedan problem s kojim se suočava jest i taj što ne može pronaći dečka koji nije s njom samo radi njezina novca. Priznala je i da joj je već dosta dizajnerske odjeće te da joj nedostaju njezini stari, skromni godišnji odmori.

Zbog svojih životnih nedaća želi tužiti britansku lutriju Camelot.
Iako razmišlja o tužbi, nikada nije razmišljala o tome da se odrekne dobitka.
Dio dobitka uložila je u operaciju grudi na koju je potrošila oko 40 tisuća kuna kako bi ih povećala s B košarice na E košaricu, a dio novca potrošila je i na povećanje usana te botoks. ‘Pao’ je i novi Range Rover, godišnja ulaznica za utakmice omiljenog nogometnog kluba i godišnji odmor na Ibizi. Iako je prvo odustala od nastavka karijere, na kraju se ipak vratila na svoj stari posao u dućanu jer joj je dosadilo dokoličariti po cijele dane.