Home Kultura Kaliopi pred koncert u Mostaru: BiH, čekaj me u zagrljaju!

Kaliopi pred koncert u Mostaru: BiH, čekaj me u zagrljaju!

SHARE

U okviru svoje bh. turneje, makedonska glazbena diva Kaliopi održat će u četvrtak, 16. veljače, koncert u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Uz aktualni singl “Rođendan” i nedavni hit “Kesteni”, Kaliopi će tijekom predstojećeg koncerta promovirati svoje najnovije hitove, ali će publici zapjevati i brojne starije pjesme, iz svojeg bogatog pjevačkog i autorskog glazbenog opusa.

Uz kultne pjesme poput „Rođeni“ (Bato) i “Kofer ljubavi”, pa sve do “Crno i belo”, “Melem”, “Mrvica”, “Vučica”, “Dona”, “Oprosti”, “Poželi”, “Jutro”, “Probudi me”, “Nevinost”, koncertna turneja predstavlja i presjek karijere makedonske pjevačice Kaliopi koju nazivaju najmoćnijim i najupečatljivijim ženskim vokalom regije.

U svojoj dugoj i plodnoj karijeri, sa svojom specifičnom bojom vokala,  Kaliopi je postavila visoke standarde i utisnula svoj trajni pečat u makedonskoj i balkanskoj glazbi. Do sada je objavila 13 studijskih albuma i preko 50 hit singlova.

„Nikad nisam skrivala posebnu ljubav koju imam prema ovoj zemlji i narodu. Ovdašnja me publika zadužila svojom ljubavlju i pjevati njoj znači privilegija, odgovornost ali prije svega veliki užitak. Jedva čekam da ih kolektivno zagrlim pjesmom. Kao dijete se radujem predstojećim koncertima, jer znam kakvo će to slavlje biti. Bosno i Hercegovino, čekaj me u zagrljaju“, poručila je pjevačica Kaliopi na Facebooku, prenosi Fena.

Posljednjih godina, Kaliopi je ponovno udružila kreativno-glazbene snage s producentom Romeom Grillom s kojim je osamdesetih godina prošlog stoljeća stvarala svoje prve hitove, pa tako svi njezini aktualni hitovi nastaju u “glazbenoj radionici” Grilla i Kaliopi, pri čemu Grill najčešće potpisuje glazbu, aranžman i produkciju, a Kaliopi piše tekstove pjesama.

Podsjetimo, njezina prethodna velika koncertna bh. turneja “Melem” održana je 2013. a u okviru ovogodišnje turneje predviđeni su koncerti u pet bh. gradova.

Slijedi koncert u Zenici 17. veljače te Sarajevu 18. veljače.

Koncertnu turneju Kaliopi producira Tomislav Kašljević.

Ulaznice za koncert u Mostaru mogu se kupiti na blagajni “Kosače” od 13 do 20 sati po cijeni od 20 maraka.