Home Zanimljivosti Melania je zarobljena u zlatnoj kuli: ‘Očajna je i jako nesretna’

Melania je zarobljena u zlatnoj kuli: ‘Očajna je i jako nesretna’

SHARE

Melania Trump je nesretna kao prva dama Amerike. Jako se teško nosi s realnošću koju joj ta uloga donosi, ali i činjenicom da je svi stalno promatraju i objavljuju o njoj svaki detalj, a nerijetko se i sprdaju s njom, priča je koju na naslovnici novog broja donosi US Weekly, a čiji su novinari razgovarali s bliskim prijateljima obitelji Trump.

– Ovakav život nije bio njen san, nego Donaldov. Melania se ne zna nositi s ovom situacijom, rekao je prijatelj obitelji Trump i stilist Phillip Bloch.

Njen život nije tipičan za prvu damu. Naime, dok je njen suprug u Bijeloj kući ona je u New Yorku ‘zarobljena’ u velebnom penthouseu u Trump Toweru na Petoj aveniji gdje njihov desetogodišnji sin Barron ima cijeli kat samo za sebe.

– Ona je 1996. godine došla u Ameriku kako bi izgradila modnu karijeru, nije joj namjera bila da postane prva dama. Očajna je, nesretna je zbog toga u što joj se život pretvorio, kaže izvor blizak Trumpovima.
Od inauguracije Melania nije bila u Bijeloj kući i nije priredila nijedan prijem, dok je njena prethodnica, Michelle Obama u prvom tjednu mandata svog supruga u Bijeloj kući održala dva prijema.
Ono što je očito, Melania se neće tako lako odreći te privatnosti. Nedavno su je iz Bijele kuće preklinjali da dođe u Washington barem na neko vrijeme kako bi Donaldu mrvicu digla popularnost. Amerika naime očekuje i voli kada se prva dama pojavljuje u Washingtonu, što kod Melanije nije slučaj, prenosi 24sata.hr.

“Sve što trebaš napraviti je da se pojaviš jedan dan u gradu da te fotografiraju”, rekli su joj iz Bijele kuće, ali Melania je odbila. Melaniju čak nisu mogli nagovoriti da pravi društvo supruzi japanskog premijera Akiea Abea, koja je cijelo vrijeme bila sama, iako tradicija nalaže da prva dama organizira druženja i obilazak grada za supruge dužnosnika koji dolaze u službeni posjet.

Melaniji sasvim sigurno ne pomaže ni činjenica da je mediji baš ne vole i ne ustručavaju se o njoj pisati prilično brutalno, a dosta negativnih reakcija izazvala je njezina tužba protiv Daily Maila. Osim toga, čitava vojska slavnih i poznatih javno su osudili Trumpa i dio njegove obitelji, što je za Melaniju dodatni udarac.

Unatoč tomu što govori pet jezika, Melania je svjesna svog teškog slovenskog naglaska, koji je također mamac za sprdačinu u raznim talk showovima.

Teško joj pada što je stalno pod nadzorom tajnih službi i što više ne smije ni sina voziti u školu već taj posao obavljaju agenti tajne službe. Nakon što se Barron vrati iz škole, oboje ostaju kod kuće, a Barron uglavnom piše zadaću i gleda crtiće.

Najsretnija je vikendom s Donaldom

Melania je najsretnija u Mar-a-Lagu, Trumpovom posjedu u Palm Beachu na Floridi, gdje odlazi vikendom s Donaldom.

– Nemojte da vas zavara njezin osmijeh na fotografijama. Ona mrzi što to mora raditi – ispričao je jedan od njihovih prijatelja i dodao: “Melania nije sretna u kom smjeru je njezin život otišao. Nesretna je i jadna.”