Home Društvo Plenković dobio kćerku: Djevojčici su dali ime Mila

Plenković dobio kćerku: Djevojčici su dali ime Mila

SHARE
Premijer Andrej Plenković drugi put je postao otac. Njegova supruga Ana Maslać rodila je curicu jutros oko 3 sata u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Djevojčici su dali ime – Mila. Mama i beba trenutačno se nalaze u apartmanu koji čuva osiguranje.
‘Prva beba u Banskim dvorima’

Vijest o blaženom stanju svoje supruge premijer je prije par mjeseci podijelio tek s obitelji, želeći svoju privatnost držati što podalje od javnosti. No, kako to uvijek biva, vijest se ipak brzo pročula političkim krugovima, pogotovo zato jer premijerovo drugo dijete je ‘prva beba u Banskim dvorima’.

Niti jedan premijer koji je stolovao na Markovu trgu u ovih dvadeset i pet godina hrvatske samostalnosti nije postao tata. Sve do Andreja  Plenkovića.

Andrej i Ana su u braku od listopada 2014., a te iste godine, dva mjeseca nakon vjenčanja rodio im se sin Mario koji je ime dobio po djedu.

Plenković ne voli govoriti o privatnom životu

Plenković je, kažu, vrlo konzervativan kad je u pitanju njegov privatni život. Svoju suprugu, koja je devet i pol godina mlađa, ne voli eksponirati u javnosti, a o njihovom braku zna se jako malo. Primjerice, rijetki znaju da su se vjenčali u Dubrovniku samo u prisutnosti kumova, bez pompe i svatova.

Za Anu njezini prijatelji kažu da je praktična vjernica, iznimno vezana za Crkvu i tradicionalne običaje. Samozatajna, ali karakterno ispravna pa tako u Saboru slovi za kvalitetan kadar. Ana i Andrej Plenković upoznali se upravo u Hrvatskom saboru dok je on bio zastupnik.

Za vrijeme njegova angažmana u Europskom parlamentu živjeli su na dvije adrese jer je on od ponedjeljka do četvrtka bio u Bruxellesu, a za vikend dolazio u Zagreb.

24sata.hr