Home Šport Učlanjivanje u HNK Hajduk u Ljubuškom

Učlanjivanje u HNK Hajduk u Ljubuškom

SHARE

Prijatelji Hajduka pozivaju sve navijače i simpatizere najvećeg hrvatskog nogometnog kluba HNK Hajduk Split da se pridruže akciji učlanjenja u udrugu Naš Hajduk čime postaju članovi HNK Hajduk Split.

Učlanjivanje će se vršiti dana 25.02.2017. (subota) na lokaciji “Republic bar” (S.S. Antić / preko puta srednje škole) u Ljubuškom od 10:00 – 17:00 sati.

Cijena članarine za punoljetne je 100 kuna (25 KM), a za maloljetne osobe 50 kuna (12,50 KM).

Organizatori posebnu pažnju pridaju učlanjivanju maloljetnih članova i djece, te su putem facebook eventa i stranice ”Budi član” pozvali sve starije koji se planiraju učlaniti da iskoriste ovu priliku i učlane mlađe članove svojih obitelji, kako bi im uz ljubav prema klubu u nasljeđe ostavili i „osobnu iskaznicu“ najdražeg kluba.
Dan učlanjivanja u Ljubuškom biti će ispunjen Hajdukom. Za najmlađe članove osigurani su prigodni darovi uz svako učlanjivanje, a za starije članove organizirana je i nagradna igra.
Dosadašnji članovi HNK Hajduk Split koji žele produžiti članstvo dužni su dostaviti dosadašnji članski broj, a oni koji po prvi put postaju dio ove velike obitelji mole se da ponesu  i osobnu iskaznicu.

Udruga ”NAŠ HAJDUK” je u 2016. godini  brojala preko 43 000 članova, te je postala djelomični vlasnik kluba sa 24.53%, a u tekućoj godini broj članova već je prešao brojku od 18 000, pa se isti nadaju obaranju rekorda od prošle godine.
Cilj simpatizera, odnosno članova i navijača Hajduka je između ostalog povećati i zadržati udio u vlasništvu voljenog kluba, te na taj način iz godine u godinu osvježavati i aktivno raditi na ”kulturi navijanja” i društvenoj odgovornosti navijača i ljubitelja nogometa.