Home Kultura Sajam vjenčanja 25. i 26. ožujka u Herceg Etno selu

Sajam vjenčanja 25. i 26. ožujka u Herceg Etno selu

SHARE

Zaprosio vas je na Valentinovo?! Bilo je romantično i upravo onako kako ste zamišljali. Prolazili su dani s osjećajem leptirića u trbuhu no leptirići su se pretvorili u bumbare jer se dogovoreni datum vjenčanja približava. Tako puno obveza a tako malo vremena!

No, ne očajavajte, početak proljeća je upravo vrijeme kada se održava Sajam vjenčanja! Točnije, 25. i 26. 3. 2017. u Herceg Etno selu moći ćete pronaći ponajbolje izlagače iz regije koji će vam pomoći da vaš dan vjenčanja bude upravo onakav kakav sanjate!

Organizatori Sajma već neumorno rade. Vodimo vas na snimanje kampanje za Sajam vjenčanja 2017. Već dobro uigrana ekipa opet je odradila veličanstven posao. Zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma je Tea Zadro. Kako bi Teino lice zasjalno potpunim sjajem pobrinula se vizažistica Zdenka Ostojić, a frizuru potpisuje frizerski salon ‘VIP saloon’. Tea je obukla vjenčanicu Salona vjenčanica Diamond Bride, branda Rosa Clara iz najnovije kolekcije za 2017. godinu, elegantni model s mašnom Nesga. Sve je ovjekovječio nezamjenjivi Mate Zemljić iz WAF studija, koji je i ove godine zadužen fotoaparatom uhvatiti najbolje trenutke. Odlično su se zabavili, a krajnji rezultat ćete vidjeti uskoro na billboardima diljem Hercegovine.

‘Ako pogledamo Sajam vjenčanja u brojevima od 2010. kada smo održali prvi, onda s ponosom mogu reći da smo u proteklih 6 godina Sajma, imali preko 200 izlagača, preko 25 000 posjetitelja, odradili oko 30 modnih revija, te tako prezentiali više od 100 modela najnovijih vjenčanica, večernjih haljina i muških odijela. Možemo se pohvaliti i doista najboljim prezetacija cvijeća, dekoracija, fotografija, vjenčanog prstenja, općenito trendova kada je u pitanju vjenčana industrija. Ništa manje bitan podatak nije ni da smo organizirali 6 humanitarnih akcija, te skupili određena sredstva za mostarsku bolnicu-rodilište, Udrugu Fra Mladen Hrkać, Majčino selo, dom Los Rosales. Također smo ugostili mnoge javne osobe, među kojima su Doris Pinčić, Ana Rucner, Minea, Anica Kovač, Ivan Mikulić, Dejan Radović,Jagoda Kumrić. Maja Munda, Ivana Marić, Tončica Čeljuska,Robert Čolina, Ankica Dobrić, Emerik Gudelj, Ivo Jurić, Orenala Vištica, Zorica Andrijačević, itd. Preko 300 članka objavljenih koji govore o Sajmu, više od 10 televizijski priloga, 20-ak radio gostovanja… Mislim da nam sve brojke govore u prilog, te da Sajam vjenčanja postaje nezaobilazno mjesto za sve buduće mladence. ‘ zaključila je organizatorica Dea Leko.

Medijski pokrovitelj: hip.ba