Home Zanimljivosti Smršavio 140 kg i ženi 23 godine stariju, bivšu ženu Bake Sliškovića:...

Smršavio 140 kg i ženi 23 godine stariju, bivšu ženu Bake Sliškovića: Ceci je ovo peti brak!

SHARE

Da za ljubav nikad nije kasno, potvrdila je 57-godišnja Svetlana Ceca Kitić. Jedna od najboljih rukometašica svijeta ponovo se udaje, i to za 23 godine mlađeg Dejana Vukovića.

Vuković zvan Super Beba javnosti je poznat po krađama automobila, ali i nevjerojatnom gubitku kila. Navodno je ‘skinuo’ čak 140 kilograma, a ljubav ga je, kaže, smirila. Novinarima Avaza izjavio je kako se ‘nakon izdržavanja zatvorske kazne smirio i kako su 43 dana, koliko njihova veza traje, sasvim dovoljna da zna da je Svetlana ona prava’.

Ljubavni život Super Bebe nije sasvim poznat javnosti, no iza njegove drage je burna ljubavna prošlost. Uz sportske medalje, uspješna rukometašica okitila se i s čak četiri braka od kojih je svakako najupečatljiviji bio onaj s ikonom Hajduka Blažom Sliškovićem.

Svoju aktivnu i uspješnu rukometnu karijeru, u sklopu koje je nastupala i za jugoslavensku reprezentaciju na Olimpijskim igrama 1980. i 1984. godine, Svetlana je okončala 2006. U 44.-oj godini života. Sad, na pragu šestog desetljeća života, odlučila je ljubavi dati petu šansu.

Jutarnji.hr