Home Zanimljivosti Ana Bavrka: Mostarke imaju poseban gard

Ana Bavrka: Mostarke imaju poseban gard

SHARE

Nema potrebe predstavljati posebnu Anu Bavrku. Ona je već odavno postala regionalno poznato ime u svijetu showbusinessa. TV voditeljica, model, licencirana instruktorica zumbe do sada se pojavila u nekoliko spotova glazbenih zvijezda diljem Balkana i u svakom od navedenih poslova je veoma uspješna.

Zahvaljujući društvenim mrežama na kojima ova mlada Mostarka dominantno vlada, doznali smo da je često na relaciji Pariz  – Beograd, a htjeli smo doći do detalja pasmo pitali Anu gdje je i što trenutačno radi.

Gdje je i što trenutačno radi Ana?
Trenutno sam u Parizu, privatno i poslovno. Uvijek nekako znam uklopiti ugodno s korisnim. Obožavam taj spoj. A na kakvom projektu sad trenutno radim imati ćete priliku uskoro vidjeti. Samo još malo strpljenja!

Sjajno ste se snašli u ulozi voditeljice na mostarskoj City TV. Što je s tim angažmanom?
Prije svega, hvala na tako lijepim riječima, jer moj posao i jeste u službi gledatelja, da ih blagovremeno i točno obavijestim o svim zbivanjima. I zaista uživam u tom poslu, radim s najboljim mogućim kolegama od kojih imam punu podršku, baš kao i oni moju te sam mnogo naučila radeći na City TV-u. Moje kolege nestrpljivo čekaju moj povratak u Mostar, a ja jedva čekam stati pred kamere.

Kažite nam nešto više o dosadašnjim angažmanima u glazbenim video spotovima?
Zaista zahvalna društvenim mrežama koje su me spojile sa vrlo bitnim ljudima iz svijeta glazbe i glazbene produkcije. Mnogi su se na taj način upoznali s mojim radom, a sve je krenulo od plesa. Godinama sam se bavila plesom, svakog mogućeg žanra, sve me zanimalo i tako sam širila svoje “plesno znanje”, koje me na koncu i dovelo do prvih glazbenih spotova. Pojavila sam se u desetak spotova, bilo kao statista ili glavna glumica. Spotovi na koje sam posebno ponosna su spot Dine Merlina za pjesmu ‘Rane’ kao i spot Amela Ćurića  za pjesmu ‘Te zime’, koja je i osvojila nagradu za najbolji spot godine 2016., a oba spota su snimana u režiji gospodina Harisa Dubice, koji važi za jednog od najpoznatijih redatelja glazbenih uradaka ne samo na Balkanu, nego i cijeloj Europi. Ostale glazbenicu s kojima sam surađivala su Mc Yankoo, Dado Polumenta, Sandra Afrika, Armin Bijedić, Ante Cash…

Mnogo ulažete u izgled. Otkrijte nam za naše čitatelje vašu dnevnu rutinu?
Cijeli svoj život treniram i naprosto ne mogu zamisliti dan bez treninga. Moj dan se ne razlikuje bitno od ostalih dama koje drže do sebe. Prije svega volim se kvalitetno odmoriti, a pod tim mislim da se spavam nekih 6 do 8 sati, ovisno od toga kada mi kreću obveze, ali već od 8.00 sati počinje moj radni dan. Uglavnom dan počinjem treningom, zatim poslovne obveze, u rijetkim slučajevima je obrnuto. U svakom slučaju posao kojim se bavim zahtjeva da ste uvijek u formi i da lijepo i skladno izgledate.  Iako je meni ipak zdravlje na prvom mjestu, naravno laska svakoj ženi, pa tako i meni, to što zdravim načinom života i disciplinom možemo doći do željene tjelesne forme. Trudim se da svaki moj trening bude izazov za mene, da ga učinim zanimljivim i drugačijim.

S obzirom da ste u svijetu mode, kako biste ocijenili stil naših sugrađanki u odnosu na Zagrepčanke i Beograđanke?
Bit ću iskrena i reći da uvijek navijam za moje sugrađanke. Mostarke su po mom mišljenju jedne od najljepših i najdotjeranijih žena i djevojaka, te kao takve predstavljau opasnu konkurenciju djevojkama iz Zagreba i Beograda. Imaju stila što je vrlo bitno, prate modne trendove, a uz to kad dodamo taj neki gard koji, više-manje, svaka Mostarka ima, ne može biti bolje!

Tko vam je najveća potpora u poslu ali i u svakodnevnom životu?
Najveća podrška u mom životu, ali i u poslu su moji roditelji, braća i moj dečko. U životu je vrlo bitno da imate s nekim kvalitetno porazgovarati. Dobiti savjet ili jednostavno samo šutjeti, a znati da vas taj netko razumije. Ja sam zahvalna Bogu što imam sve to i što “moj svijet” mogu zagrliti s dvije ruke.

Recite nam i nešto više o budućim poslovnim angažmanima?
Volim mnogo razmišljati o budućnosti, ali i mudro šutjeti kada je posao u pitanju. Znate onu izreku “Marljivo radi u tišini, neka tvoj uspjeh napravi buku”, pa se toga i držim. Ali bit će mi zadovoljstvo sve to podijeliti sa vama i vašim čitateljima kada za to dođe vrijeme.

Je li Mostar i dalje Vaša primarna adresa?
Da, Mostar je još uvijek moja primarna adresa, ali sam poslom trenutno vezana za neke druge gradove i zemlje. Ali uskoro sam u Mostaru, tako da se veselim mojoj obitelji, prijateljima i kolegama.

Biljana Jakić/Pogled.ba – See more at: http://www.pogled.ba/clanak/ana-bavrka-iz-pariza-ekskluzivno-za-pogled-mostarke-imaju-poseban-gard/108964#sthash.WLsIrAky.dpuf