Home Zanimljivosti Saznale smo gdje kupiti badić o kojem bruji Instagram

Saznale smo gdje kupiti badić o kojem bruji Instagram

SHARE

Iako još uvijek nosimo čizme, većina nas već mašta o ljetu.

A ako ste aktivni korisnik društvenih mreža, poput Instagrama i Pinteresta, onda znate kako je slična situacija i tamo, jer se već naveliko dijele slike badića, koji će dominirati svjetskim plažama ovoga ljeta.

Obzirom da mi spadamo u tu kategoriju, nismo mogle ne primijetiti kako se jedan badić često pojavljuje među sadržajem koji pratimo, a toliko je prekrasan i poseban, da ga jednostavno nismo mogle ignorirati.

Uz malo truda, saznale smo gdje ga nabaviti i po kojoj cijeni, iako se slažemo kako je vrlo nepraktičan za sve djevojke, koje se obožavaju sunčati.

Radi se o modelu Ava, branda Plumeria Swimwear, u savršenoj boji burgundije, a cijena je malo manje lijepi dio ove modne priče, jer se radi o 89 eura. Iza branda stoji talentirana dizajnerica Gabrielle Cimon, koja je otkrila kako želi da se u njezinim modelima svaka žena osjeća ugodno, ali i samopouzdano te sexy.

Gabrielle dolazi iz Kanade, no trenutno je njezino sjedište španjolska Palma de Mallorca. Sebe je opisala i kao svjetskog putnika, a da inspiraciju crpi iz svih dijelova svijeta, vidi se i na njezinim prekrasnim modelima. Iako nisu jeftini, za neke se stvari ponekad doista isplati uštedjeti.

No, pratite li njezine kreacije na Instagramu, primijetit ćete kako gotovo svakodnevno, Gabrielle daje čak 50 posto popusta na cijelu kolekciju, no kvaka je u tome što ti popusti traju samo sat vremena, i nikad se ne zna točno vrijeme u koje oni počinju. No, upornost se itekako isplati.

Ostale modele možete pronaći na službenoj stranici branda.

pogled.ba