Home Društvo Đakonsko ređenje fra Zvonimira Pavičića

Đakonsko ređenje fra Zvonimira Pavičića

SHARE

U nedjelju 26. veljače u našoj crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije za đakona je zaređen fra Zvonimir Pavičić. Fra Zvonimir je rođen 25. listopada 1989. u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije Široki Brijeg. Za đakona je zaređen po rukama pomoćnog biskupa banjalučkog mons. Marka Semerena. Ređen je pod večernjom svetom misom u našoj crkvi u 18 sati. U koncelebraciji je sudjelovalo osamnaest svećenika.

U asistenciji su bili bogoslovi Hercegovačke franjevačke provincije, koje je kao ceremonijar predvodio fra Dragan Bolčić. Svojim pjevanjem liturgijsko slavlje je uzveličao Zbor župe Duha Svetog i crkve Mati Slobode pod ravnanjem Maruše Bartolić, prof. crkvene glazbe – fra Zvonimirove sestre.

Ovim putem zahvaljujemo fra Zvonimiru na suradnji na stranici fra3.net i osobito na njegovom radu s bogoslovkim zborom. Našem Zvoni želimo obilje Božjeg blagoslova u daljnjem radu i potičemo vas da ga i dalje pratite svojim molitvama za vrijeme služenja u redu đakonata te na njegovom putu prema ređenju za prezbitera.