Home Zanimljivosti Muškarci koji imaju ovu krvnu grupu češće ‘zakažu u krevetu’

Muškarci koji imaju ovu krvnu grupu češće ‘zakažu u krevetu’

SHARE

Znanstvenici sa Sveučilišta Ordu u Turskoj otkrili su ne tako dobre vijesti za neke muškarce. Tvrde da o krvnoj grupi ovisi kakva im je potencija. Po njihovom istraživanju, muškarci s krvim grupama A, B i AB imaju četiri puta više šanse da “zakažu u krevetu” odnosno da pate od erektilne disfunkcije u nekom periodu svojeg života.

 

Po tome ispada da su oni s grupom 0 pravi sretnici jer su kod njih najmanje šanse da će ostaviti ženu razočaranu nakon seksa. Za usporedbu, od muškaraca obuhvaćenih istraživanjem, 42 posto onih koji imaju krvnu grupu A imalo je problema i tek 16 posto njih s grupom 0. Znanstvenici kažu kako im nije jasno na koji način bi krvna grupa mogla utjecati na potenciju.

Jedno istraživanje je pokazalo kako oko 40 posto muškaraca ima neki oblik erektilne disfunkcije. Među ispitanicima s tim problemom, njih 30 posto je priznalo kako uzimaju lijekove poput Viagre, ali da koristi nema, piše Daily Mail.

Najbolji ljubavnici

Postoji još istraživanja po kojima su muškarci s krvnom grupom 0 najbolji ljubavnici na svijetu. Oni naprosto uživaju u seksu i u stanju su polako voditi ljubav satima. Detalje o toj temi možete pročitati klikom na: Ljudi s ovom krvnom grupom su najbolji ljubavnici na svijetu