Home Društvo MOSTAR Obustava prometa na dionici most Musala – raskrižje ulica A. Buća...

MOSTAR Obustava prometa na dionici most Musala – raskrižje ulica A. Buća i A. Šantića

SHARE

U četvrtak, 9. ožujka 2017. godine, od sedam sati doći će do potpune obustave prometa u Ulici Mostarskog bataljuna na dionici most Musala – raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića.

Pristup ulicama Adema Buća i Alekse Šantića sa Španjolskog trga bit će moguć do kraja ožujka kada će i na ovoj dionici Ulice Mostarskog bataljuna doći do potpune obustave prometa.

S obzirom na to da se radi o jednoj od najprometnijih prometnica u gradu, očekuje se otežano funkcioniranje prometa te se mole svi sudionici u prometu za strpljenje kako ne bi dolazilo do nepotrebnih problema.

Isti dan pristupit će se rješavanju privremene vodoopskrbe u Ulici Mostarskog bataljuna, Ulici Alekse Šantića i Ulici Adema Buća, što će prouzročiti povremene prekide u vodoopskrbi u ovim ulicama.

Uspostavljanjem privremene vodoopskrbe svi objekti u Ulici Mostarskog bataljuna, Ulici Alekse Šantića i Ulici Adema Buća će imati urednu vodoopskrbi bez obzira na izvođenje radova na izljevnom kanalu glavnog desnoobalnog kolektora. Iz Gradske uprave Mostara apeliraju na građane u ovom konzumnom području da pripreme nužne rezerve vode u kućanstvu.