Home Život Bivša dvojnica Pamele Anderson, Neretvanka Suzana, okrenula novu stranicu u životu

Bivša dvojnica Pamele Anderson, Neretvanka Suzana, okrenula novu stranicu u životu

SHARE

Nakon nekoliko godina pauze od javnog života, ova Hrvatica s austrijskom adresom opet se vraća na scenu. Suzana Vajndorfer (42) nekad je bila najbolja europska dvojnica Pamele Anderson (49). No, u ovoj priči Pamela ostaje prošlost, a Suzana postaje zastupnica ekskluzivnog talijanskog pjenušca za zemlje iz regije. Zbog angažmana oko promocije Pazo Prosecca put ju je doveo u Zagreb i Beograd, a obišla je i djedovinu, Pozlu Goru pokraj Metkovića.

– Ja sam rođena u Austriji kao i moja djeca. Ali u kući se priča hrvatski i bilo mi je važno da ga djeca nauče. Pet, šest puta na godinu dolazimo u Metković, gdje sam kupila stan – kaže Suzana.

– Ah, Pamela… To ću nositi cijeli život kao pečat na čelu. Radila sam u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj i ne mogu od toga pobjeći. Brojna vrata su mi se zbog toga otvorila, a meni je najviše bilo stalo da dobijem priliku u voditeljskim, glazbenim i glumačkim vodama. I sve sam to probala i radila, puno sam putovala. I onda sam se zasitila, shvatila da to više nije za mene. Ne bih mogla svaki vikend nastupati po klubovima, naprosto me nije više ispunjavalo – kaže Suzana, koja je prekinula sa životom Pameline dvojnice.

Dodaje kako od djetinjstva voli pjevati te da je prije pet, šest godina u Beogradu umalo snimila album no zbog obiteljske situacije prekinula je snimanje. Kako ju je život odnosno posao proteklih mjeseci ponovno vratio u taj isti Beograd, Suzana je opet završila u studiju.

– Došla sam se javiti prijateljima producentima. Ponudili su mi pjesmu, na prvu mi je svidjela. Zove se ‘Margina’, doduše nije još gotova, ali bit će. Više sam to snimila za gušt, ne želim biti pjevačica nego tek toliko, iz hira – kaže Vajndorfer.

Na brojne zahvate odlučila se nakon što joj je bivši suprug, s kojim ima sada odrasle djece, Saru-Jane (23) i Kevina (22), rekao da nalikuje slavnoj glumici. Za Pamelu kroz smijeh kaže da joj je godinama bila šefica. No nije je nikad upoznala iako je bila blizu.

– Bila sam pozvana na Opernball u Beču. Došla je i Pamela i željeli su zajedno fotografirati, no ona je to odbila. Rekla je da se neće slikati s dvojnicama. A bit će da se naljutila što sam joj otela posao – kroz smijeh će Suzana koja je trebala ići i na snimanje ‘Baywatcha’, ali nije uspjela dobiti vizu.

– Dok sam bila Pamela, dobivala sam lijepe ponude, nisam hodala po zadimljenim diskotekama već finim mjestima. Tako se posložilo. No, iako su me za to razdoblje vežu lijepe uspomene, ne bih više željela biti Pamela – zaključila je Suzana za 24sata.