Home Zanimljivosti EKSPERIMENT OD TJEDAN DANA: Veza vam je u rasulu? Možda da isprobate...

EKSPERIMENT OD TJEDAN DANA: Veza vam je u rasulu? Možda da isprobate ovu metodu, stručnjaci se kunu da spašava i zbližava…

SHARE

Često se dogodi da, iako je seks loš, može uništiti dobru vezu. Dvoje ljudi odlično se slažu, no u krevetu potpuna katastrofa. Seksualni nesklad dvoje ljude obično rezultira prekidom veze. Međutim, postoji i druga strana priče, kad dobar seks može spasiti lošu i rekli bi, posrnulu vezu.

Budući da je seks jedan od top tri razloga zašto se parovi razvode, važno je raditi na poboljšanju seksualnog života. Naravno, dobar seks ide ruku pod ruku s dobrom komunikacijom, povjerenjem, poštovanjem i neprestanom održavanju veze na životu, što znači da se partneru treba posvetiti i ne uzimati ga zdravo za gotovo, prenosi cosmopolitan.hr.

Mnogi od parova kojima je loš seks bio jedan od glavnih razloga za prekid, žalili su se da im seks ne pruža zadovoljstvo, nije im dovoljan, previše ga je, premalo ga je, prebrz je, imaju ga samo kad je on pijan, shvaćaju ga kao obavezu i tako dalje.

No, postoji rješenje.

Jeste li spremni? Naime, kako biste znali na čemu ste, morate se obvezati da ćete se tjedan dana seksati svaki dan. Ako vam se ovo čini jednostavnim, razmislite. Nema opravdanja da ste umorni, da morate čekati da djeca zaspu ili ste se prejeli.

Tjedan dana – svaki dan. Većini će se učestalost seksa već idući dan povećati za 100 posto. U tih tjedan dana pokušajte što je moguće više biti iskreni, razgovarajte o svojim željama i potrebama i trudite se međusobno razumjeti. Razgovarajte o tome kako se osjećate. Tjedan dana seksa će vas zbližiti i otvoriti jedno drugome, a sigurni smo da neće nedostajati zabave i smijeha.

Osim toga, ovaj seks eksperiment će vas podsjetiti:

– zašto ste se zaljubili jedno u drugo
– kako je bilo zabavno na početku
– komunikacija je ključ svega
– da se trebate međusobno pohvaliti
– morate poštivati želje svog partnera
– slijedite svoje srce, a ne samo misli
– da je potrebno malo avanturizma u seksu