Home Zanimljivosti Djevojka košarkaša Bojana Bogdanovića porijeklom je Ljubušanka i dio je najužeg kruga...

Djevojka košarkaša Bojana Bogdanovića porijeklom je Ljubušanka i dio je najužeg kruga suradnika Andreja Plenkovića

SHARE

Cropixovom fotoreporteru Damjanu Tadiću je nedavno u Saboru za oko zapela mlada zamjenica predstojnika Ureda Vlade, Tena Mišetić, odnosno jedan detalj na njoj. Naime, njezine proljetne cipele otkrile su na Teninom desnom stopalu tetovažu stiliziranog slova B. Je li ono posvećeno njezinom dečku, košarkašu Bojanu Bogdanoviću, ne možemo potvrditi.

Poznato je kako je Bojan prije pet godina bio u kraćoj vezi s glumicom Ornelom Vištica. Vezu s sada 28-godišnjom Tenom Bojan je počeo 2011. godine, a izgleda da je njihova ljubav bila jača čak od njegove romanse s Ornelom. Bojan je s Tenom prekinuo nakon što je razvio simpatije prema sugrađanki iz Mostara, Orneli. Kako su oboje iz istoga grada, navodno su se dulje poznavali, a zaiskrilo je, kako smo doznali, početkom srpnja. Njihovi su sugrađani istaknuli da su ih nekoliko puta vidjeli zajedno, a navodno je Bojan zbog Ornele posjetio Sarajevo Film Festival. No idila nije potrajala dulje od nekoliko mjeseci. O nevoljama u raju još je sredinom kolovoza pisao portal 24sata. Atraktivna Ornela ljeto je provela sama na Korčuli, a šuškalo se da se par često svađa zbog veze na daljinu. Ali i zbog njegova načina života. Kako donosi 24sata, Bojan je bio na pripremama s košarkaškom reprezentacijom, kad je Ornela poludjela jer je doznala da su ga zbog učestalog opijanja izbacili iz momčadi. Iako su njihovi prijatelji mislili kako će par prebroditi nedaće i ostati zajedno, iz nama nepoznatih razloga ipak su se odlučili na prekid. Istinu su mediji pokušali doznati od Ornele koja je novinarima istaknula da na tu temu nema komentara.

Slikovni rezultat za tena mišetić bogdanovic

Inače, Tena Mišetić bi široj javnosti mogla biti poznata najviše zbog toga što je zbog nje sredinom prosinca saborski zastupnik Bojan Glavašević uputio predstavku Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa. Naime, za N1 je istaknuo da je Mišetić zamjenica Davora Božinovića, dužnosnica, njen otac je zamjenik predsjednika Odbora u THT-u, a majka direktorica sektora Ureda predsjednika uprave.

– Oni su, dakle, vrlo visoko pozicionirani u THT-u, a prilikom boravka premijera Plenkovića u Berlinu bilo je govora i o optičkoj infrastrukturi u Hrvatskoj. Jedini partner koji može preuzeti uvođenje te infrastrukture u Hrvatskoj jest upravo Hrvatski telekom. Vjerujem da je osnovano sumnjati da bi se Tena Mišetić mogla naći u sukobu interesa zbog toga čime joj se roditelji bave. Ako je narušena sposobnost da objektivno odlučuje i obavlja dužnost, onda je to sukob interesa – izjavio je tada Glavašević.

Po tom pitanju se oglasio i premijer Andrej Plenković, rekavši da su prijave protiv nje neutemeljene.

Zamjenica Predstojnika Ureda Predsjednika Vlade jedna od najviših državnih dužnosnica u Republici Hrvatskoj, ujedno i dio najužeg kruga suradnika i savjetnika predsjednika vlade Republike Hrvatske koja utječe na ključne odluke u Banskim dvorima.

Tena Mišetić je po majci rodom iz Ploča odnosno Splita, a po ocu je Hercegovka, kći je nekadašnjeg dugogodišnjeg direktora Croatia Airlinesa, a sada generalnog tajnika u Atlantic Grupi, Ivana Mišetića koji vuče porijeklo iz Grabovnika u općini Ljubuški.

hercegovacki.info portal | HIP.ba