Home Kultura FOTO: Sve za vjenčanje na jednom mjestu – Anica Kovač, Ornela Vištica...

FOTO: Sve za vjenčanje na jednom mjestu – Anica Kovač, Ornela Vištica i brojne zvijezde zablistale na gala humanitarnoj modnoj reviji

SHARE

Jučer je u prostorima Herceg etno sela kod Međugorja otvoren Sedmi sajam vjenčanja koji je okupio brojne izlagače iz domene organizacije vjenčanja.

U programu sedmog izdanja ove manifestacije posjetitelji su mogli razgledati bogatu ponudu vjenčanica, večernjih haljina, svečanih odijela, nakita, cvjetnih aranžmana, raznih dekoracija, luksuznih automobila za mladence, nazočiti modnim revijama, cvjetnim i hair and make up radionicama te radionicama organizatora vjenčanja, svirkama uživo.

Poznate manekenke

U vjenčanicama i svečanim haljinama modnom pistom prošetale su se poznate manekenke, kao što su Vedrana Linardić, Ivana Ergić, Anastasia Đurić koja je stigla iz Milana, Tea Zadro, zaštitno lice ovog sajma vjenčanja, Petra Dukić…

Posjetitelji su mogli vidjeti vjenčanice što ih nude hercegovački saloni, muška svečana odijela Martina Arbanasa i Di Caprio (Varteks), ali i haljine kreatora Ivice Skoke, Kristine Burje, Andree Zvono i Tee Rajić.

Posebnu atrakciju predstavljali su automobil koji mladence voze na dan vjenčanja, a koji se mogu unajmiti. Bogata je sajamska ponuda limuzina za mladence, od oldtimera do najnovijih modela.

No, na sajmu se može dogovoriti i najam konja za potrebe dolaska na vjenčanje, fotografska i videosnimanja.

Prvi se put na hercegovačkom Sajmu vjenčanja predstavila zagrebačka agencija Seventeen – dekoracija za vjenčanja, a posebnu pozornost plijenile su prozirne Tiffany Chiavari stolice.

Humanitarna revija

Tradicionalna humanitarna modna revija okupila je brojna poznata estradna imena, a čitav prihod s ove revije bit će doniran udruzi “Susret” iz Čitluka. Voditelji su bili glumica Ornela Vištica i popularni glazbenik Miroslav Škoro.

I danas će se brojni posjetitelji moći upoznati s gotovo svime što trenutačno nudi industrija vjenčanja te nazočiti modnim revijama vjenčanica i večernjih haljina u 12.30 i 17.30 sati.

Deana Leko, organizatorica ovoga sajma, kaže kako je u prvih šest izdanja Sajma vjenčanja u Hercegovini bilo oko 200 izvođača, 100 modela vjenčanica, 30 modnih revija i 25.000 posjetitelja.

Sedmo izdanje vjenčanja te dojmljive brojke znatno uvećavaju. Deana Leko ističe kako je iz godine u godinu kvaliteta ponude na sve višoj razini, na radost budućih mladenaca u 
Hercegovini.

Gala humanitarna modna revija 7. Sajma vjenčanja održana je sinoć. Prihod od prodaje ulaznica za gala humanitarnu modnu reviju namijenjen je za Udrugu Susret, a uz manekenke i manekene, na gala humanitarnoj modnoj reviji prošetavši pistom veliki pljesak publike zaslužile su poznate osobe poput: Anice Kovač, Ornele Vištice, Antonije Šola, Gabriele Ključe, Igora Cukrova, Zvezdane Stojaković, Melani Pejić i Adne Obradović.

Na početku modne revije dobrodošlicu okupljenima poželio je Miroslav Škoro, koji je uz Ornelu Višticu bio voditelj modne revije, a zahvalu organizatorima i svima koji su podržali gala humanitarnu modnu reviju u ime Udruge Susret uputila ja Jasna Vasilj, predsjednica Udruge Susret.

Mnoštvo publike na gala humanitarnoj modnoj reviji svojim nastupima zabavljali su Miroslav Škoro, Antonija Šola i Igor Cukrov, a Sajam vjenčanja u Herceg Etno selu Međugorje svoje posjetitelje, sa mnoštvom izlagača, dočekuje još danas.

Sajam vjenčanja prilika je za sve posjetitelje da dogovore usluge različitih izlagača po sajamskim cijenama, ali i uživaju u dnevnim modnim revijama, cvjetnim radionicama, poslušaju savjete frizera i vizažista, te upute profesionalaca kad je u pitanju organizacija vjenčanja.