Home Crna kronika Nakon bijega uhićen mladić koji je ubio oca, splitskog specijalca. Tijelo majke...

Nakon bijega uhićen mladić koji je ubio oca, splitskog specijalca. Tijelo majke također pronađeno

SHARE

Pripadnik specijalne policije i njegova supruga pronađeni mrtvi, sin nakon bijega uhićen u Tribunju

Nagađa se da je mladić zločin počinio još u subotu i da je navečer izišao s društvom van, povjerivši se prijateljima kako je “učinio nešto grozno”.

 

Iako su kružile neslužbene informacije da je ubojica počinio samoubojstvo, čini se da to nije istina. Specijalci su ponovno upali u Čistu Veliku i okružili jednu kuću. Čuje se urlanje ‘tu je, tu je!’.

Policajci su poručili građanima da ne izlaze na ulicu i da se zaključaju u kuću.

Pronađena je i druga žrtva ubojice iz Čiste Velike! Policija je potvrdila da je oko 16,20 sati na širem području Čiste Velike u vozilu pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe.

Premda u policiji navode kako se okolnosti ovog odgađaja još utvrđuju najvjerojatnije se radi o supruzi 45- godišnjeg pripadnika Specijalne policije iz Splita, koji je u nedjelju prijepodne pronađem mrtav u obiteljskoj kući u tom mjestu u vodičkom zaleđu.

To znači da su se obistinile crne slutnje budući da od jutros nije bilo traga njegovoj supruzi, odnosno majci 19- godišnjaka koji je  u bijegu i kojeg policija dovodi u vezu s ubojstvima.

Policija poziva sve koji nešto znaju o crnom Mercedesu E klase registracijas ŠI 611 FR da im dojave te informacije koje bi mogle biti dragocjene u hvatanju počinitelja, piše slobodna dalmacija