Home Zanimljivosti VJEROVALI ILI NE: Žena koju vidite na slici je BAKA i glavni...

VJEROVALI ILI NE: Žena koju vidite na slici je BAKA i glavni je hit na Instagramu

SHARE
Žaklina, 47-godišnja Srpkinja koja trenutno živi u Italiji, postala je ogroman hit na Instagramu, ponajprije zbog činjenice da izgleda kao dvostruko mlađe djevojke, ali i zbog činjenice da je ona vjerojatno najseksi baka na svijetu.

alt
Seksi baku na Instagramu prati 160 hiljada ljudi, a svaka njezina nova objava izaziva oduševljenje kod njezinih pratitelja jer je njezin modni ukus izuzetan. Žaklina je modna blogerica, a za svoj stil kaže da je to mješavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švicarske i Francuske u doba kada je živjela tamo.

alt

 

Žaklina je baka dvjema djevojčicama, čija je mama njezina 28-godišnja kći, pa je stoga hashtag na svakoj njezinoj fotografiji #grandmotherwholovesfashion, odnosno “baka koja obožava modu”. Britanski Daily Mail piše da je Žaklina puna pozitivne energije koju prenosi na svoje pratitelje, iako je njezin sin Stefan poginuo na Badnjak u Beogradu te da se ona s čitavom situacijom jako dobro nosi.

alt

 

“Moj glavni cilj je da potaknem žene da probude svoju divlju stranu”, naglasila je ova prelijepa baka, a izgleda da u tome i uspijeva, budući da broj žena koje je prate na društvenim mrežama iz dana u dan intenzivno raste.

 

alt