Home Zanimljivosti ‘KAKAV TI JE TO NOS?’: Soraja se pretvorila u Lorda Voldemorta

‘KAKAV TI JE TO NOS?’: Soraja se pretvorila u Lorda Voldemorta

SHARE

Soraja Vučelić (30) često je na meti kritičara jer na društvenim mrežama objavljuje pretjerano ‘uređene’ fotografije, a čini se da je ovaj put uspjela nadmašiti samu sebe, prenosi 24sata.hr

foto: Instagram

Srpska starleta na Instagramu je objavila ‘fotku’ na kojoj pozira u automobilu. Na istoj je, po običaju, u fokusu trebao biti njezin bujni dekolte, ali čini se da su njezini pratitelji gledali nešto drugo.

foto: Instagram

Naime, Soraja kod uređivanja ‘fotke’ nije na vrijeme ‘povukla ručnu’ pa joj nos izgleda, blago rečeno, neobično, a neki pratitelji otišli su toliko daleko da su ju usporedili s likom iz filma o Harryju Potteru – Lordom Voldemortom.

foto: Screenshot

Inače, starleta je prije nekoliko tjedana proživjela pravu dramu. Krenula je na snimanje emisije, a već tada je primijetila da nešto nije u redu s papučicom za kočenje. Ipak, vjerovala je da nije ništa ozbiljno pa je nastavila s vožnjom. Agonija je započela kada se trebala zaustaviti na semaforu, a kočnice nisu reagirale.

 

foto: Instagram

Soraja je srpskim medijima potvrdila su njezine kočnice namjerno onesposobljene i da pretpostavlja tko stoji iza toga. Slučaj sada rješava policija. Starleti su prošle godine u centru Podgorice zapalili novi Range Rover.