Home Šport Matej Hrstić prelazi u PPD Zagreb

Matej Hrstić prelazi u PPD Zagreb

SHARE

Budući da je sezona počela turbulentno, da nam se devet igrača vratilo iz Rija umorno, da su nam Pavlović i Šebetić veći dio sezone bili ozlijeđeni, da smo ispali od momčadi kojoj ni među 16 nisu igrači koji bi nama bili u sedmorci, možemo biti zadovoljni učinjenim.

Tako na još jednu avanturu PPD Zagreba u Ligi prvaka gleda direktor kluba Ante Ančić. Za kraj je stigao težak, ali očekivan poraz u Veszpremu, ispadanje u osmini finala, a već jutro poslije u klubu su gledali u budućnost.

– Već smo za sljedeću sezonu dogovorili Mateja Hrstića (20) iz Ljubuškog, lijevog vanjskog za kojeg vjerujem da će doći i do reprezentacije. Stiže i Tin Lučin, najbolji igrač kadetske reprezentacije, a uvest ćemo i nekoliko naših mladih igrača, iz generacije rođene 1998., Vekića, Strbada, Bahtijarevića… Želimo da momčad opet ima domaći, hrvatski štih, ali naravno da nećemo zaobilaziti ni kvalitetne strance, kakvima su se ove sezone pokazali i Cingesar, i Miklavčič, i Skok… Tražimo još i golmana jer Stevanović odlazi u Schaffhausen – najavio je Ančić i dodao kako bi volio da to bude hrvatski golman.

– Da, volio bih, ali teško je do njih doći. O Aliloviću neću ni govoriti, a jedan Ivan Pešić, primjerice, zarađuje u Bjelorusiji više nego dva naša golmana zajedno. Eto, to su vam te relacije – kaže Ančić, prenosi Radio Ljubuški.

Uz Stevanovića, ugovori istječu Markoviću i Špremu, a pitanje je i što će biti i s braćom Valčić, Markoskim… U nekim se komentarima spominje i značajna rekonstrukcija momčadi.