Home Crna kronika Pucao sebi u trbuh zbog djevojke: Bio sam na aparatima, a ona...

Pucao sebi u trbuh zbog djevojke: Bio sam na aparatima, a ona nije ni pitala za mene

SHARE

Josip-Joco Marković iz Stojkovića kod Novog Travnika koji je nedavno zbog ljubavnih problema s djevojkom sebi pucao u trbuh iz automatskog oružja napustio je bolnicu “Dr. Fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj iako se kako kaže još uvijek ne osjeća dobro.
Pucao sebi u trbuh zbog djevojke: Bio sam na aparatima, a ona nije ni pitala za mene

Međutim zamolio je da na portalu Flash.ba bude objavljena njegova ispriku svim ljudima koje je na neki način doveo u nezgodnu poziciju a pogotovo radnicima poduzeća Iva iz Viteza.

-Teško mi je što sam napravio taj nerazumni potez zbog djevojke i ugrozio svoj život.Žao mi je što sam u nezavidnu situaciju doveo i zaposlenike poduzeća Iva te im se ovim putem javno ispričavam.Puno puta sam zaplakao u bolnici dok sam bio na aparatima koji su me održavali na životu a nisam mogao izraziti žaljenje i kajanje zbog svog nerazumnog čina.Moja bivša djevojka uopće nije pitala za moje zdravstveno stanje niti se više javila”, izjavio je za portal Flash.ba Josip Marković.

Ranije su mediji prenijeli kako se mladić pokušao ubiti u Trgovinskom centru “Iva”, koji se nalazi u sklopu ovog poslovnog centra.