Home Kultura VIDEO: Višnjić objavio prvu scenu iz ‘Generala’, sviđa li Vam se?

VIDEO: Višnjić objavio prvu scenu iz ‘Generala’, sviđa li Vam se?

SHARE

Glumac Goran Višnjić trenutno snima film i seriju ‘General’ o životu Ante Gotovine u režiji Antuna Vrdoljaka, a sada je objavio i prvi isječak iz filma.

Višnjić je na svom Instagramu objavio dio scene u kojoj se uz njega pojavljuju i Tarik Filipović kao admiral Davor Domazet Lošo te Boris Svrtan kao general Ante Roso.

”Ovo je samo mali dio materijala sa snimanja. Samo za vas”, napisao je glumac na društvenim mrežama i dodao da scenu još čeka ušminkavanje, odnosno radovi na efektima kako bi znakovlje na helikopteru odgovaralo onom iz Domovinskog rata.

Obožavatelji iz cijelog svijeta su mu zahvalili što je objavio ovaj djelić filma. ”Svaka čast”, ‘‘Jedva čekamo da vidimo to remek djelo”, ”Jedva čekam”, komentirali su uzbuđeni fanovi. Na filmu ‘General’ radi stotinu glumaca, a film se snima na više lokacija.

Nakon što se prva klapa igranoga filma ”General”, priče o životnome i ratnome putu hrvatskoga generala Ante Gotovine snimala kod Svetoga Roka u blizini Lovinca, filmska ekipa nastavlja rad kod Zadra.