Home Kultura Redatelj oduševljen glumačkim umijećem lijepe Mostarke Dorije Jelić

Redatelj oduševljen glumačkim umijećem lijepe Mostarke Dorije Jelić

SHARE

Macao Band iz Livna snimio je videospot za svoj novi singl “Moja rano” za zagrebačku izdavačku kuću Croatia Records.

Tekst i glazbu ove skladbe potpisuje sarajevski glazbenik Don Almir Ajanović, a snimljena je u produkciji glazbenog studija “Tempo”.

Mlada Mostarka…

Spot ove pjesme bit će premijerno prikazan večeras, 11. travnja, u 19 sati na CMC-u.

– Spot je sniman u Zagrebu pod budnim okom redatelja Darija Godiča u 4K produkciji Cinematix Studia Zagreb, kaže nam Tomislav Maleta Tona, član Macao Banda. U spotu se u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje lijepa mlada Mostarka Doria Jelić, odlična studentica na američkom RIT-u u Zagrebu i vrsna glazbenica. Doria je još kao 6-godišnja djevojčica uspješno nastupala na Dječjem festivalu “Male melodije Mostara”, osvajala nagrade na tom festivalu, među kojima i Grand Prix, a svojim glumačkim umijećem oduševila je redatelja spota Darija Godiča. Lijepa studentica američkog RIT-a završila je osnovnu i srednju glazbenu školu u Mostaru, odsjek klavir, a posljednjih godina sa sestrom Lorom kao back-vokal nastupa na Melodijama Mostara.

– Bio je užitak surađivati s redateljem Godičem i Cinematix Studiom te članovima Macao Banda. Prvu pjesmu snimila sam kao 6-godišnja curica, a ljubav prema glazbi ne jenjava. Nastupala sam na raznim humanitarnim koncertima, a posebno su mi dragi nastupi na božićnim koncertima u Sarajevu. Bila sam planira snimiti skladbu za velike Melodije Mostara u duetu sa sestrom Lorom, ali sam zbog obveza na fakultetu za sada odustala od toga. No, barem ću na svoj 20. rođendan, 21. travnja, s Lorom ponovno na Melodijama Mostara nastupiti kao back-vokal, kaže lijepa i graciozna Doria Jelić.

… i lijepa Livanjka

Među djevojkama koje se pojavljuju u spotu je i Helena Salapić, mlada i lijepa Livanjka. Glavna muška uloga pripala je velikom prijatelju macaovaca bodyguardu i sportašu Mati Čeki Šeletu, a svoju ulogu u spotu ima i mladi house DJ Kaane, alias Mateo Čondrić, autor siječanjskog hita “My Love for U”.

Macao Band osnovali su 2005. godine bubnjar Tomislav Maleta Tona i pjevač Jakov Kasalo. U 12 godina postojanja snimili album “Naša priča”.