Home Gospodarstvo Počinje novi ciklus obuke CNC operatera

Počinje novi ciklus obuke CNC operatera

SHARE

Novi ciklus obuke CNC operatera počinje u ponedjeljak, 8.5.2017. s početkom u 17.00 h i održat će se u prostorijama INTERA HTEC CNC centra.

Kao član svjetske mreže, HTEC Centar Mostar ima jedan od najsuvremenijih HTEC centara u Europi te pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi s vodećim timom stručnjaka u ovom području, priopćeno je iz INTERA Technology Park Mostar.

Obuka sadrži sve ono što CNC operater mora znati kako bi bio produktivan: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

INTERA TP pred samu obuku organizira i besplatna probna predavanja za polaznike obuke CNC operatera koja će se održati u četvrtak, 27.4.2017. u 17.00 sati u prostorijama INTERA HTEC CNC centra, kako bi polaznike upoznali sa svim detaljima buduće zanimljive i nadasve vrhunske obuke.

Pored same obuke, INTERA HTEC Vam može pružiti i priliku da stupite u kontakt s poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu.

Zanimanja, koja uključuju rukovanje CNC strojevima, spadaju među najtraženija i ne, ne pričamo samo o svjetskim razmjerima. Govorimo o lokalnim potrebama jer upravo podaci na tržištu rada FBiH pokazuju da CNC operateri spadaju u opseg najtraženijih zanimanja.

Svi zainteresirani prijavu mogu izvršiti na htec@intera.ba najkasnije do 26.4.2017., priopćeno je.