Home Zanimljivosti Sin Igora Štimca ljubi Hercegovku, atraktivnu sestru našeg proslavljenog nogometaša

Sin Igora Štimca ljubi Hercegovku, atraktivnu sestru našeg proslavljenog nogometaša

SHARE

Još je rano išta reći, nismo još ništa definirali. Volim biti okružena pametnim i ambicioznim mladim ljudima. Zato sam često u njegovu društvu, povjerila se prijateljici Jelena Leko (29), pišu 24sata.

Sestra Jerka Leke (29) sviđa se Luki (27), najstarijem sinu Igora Štimca (49), i sve češće su zajedno.

Par se upoznao u Dubaiju prije godinu dana na poslovnom eventu na kojem su oboje radili. Isprva su bili samo prijatelji, no u posljednje vrijeme rodila se ljubav. Jelena i Luka puno vremena provode zajedno, kad im to dopuštaju poslovne obaveze. Oboje rade u investicijskim tvrtkama.

Štimčev najstariji sin završio je poslovni menadžment i marketing u Švicarskoj, a sestra Jerka Leke Ekonomski fakultet u Zagrebu. Od noćnih izlazaka draža su im intimnija druženja, jer Jelena ne voli noćne klubove. Oboje žive u istom kvartu u Dubaiju pa im nije problem posjećivati se.

Luka se nedavno pohvalio da je skuhao prvu večeru za Jelenu. Ona ga je zezala da bi mogao češće tako kuhati za nju, a on da ga slavni kuhar Gordon Ramsey može pitati za pokoji savjet. Ispekao je teletinu u tijestu i krumpire s vrhnjem.

Jelena još nije upoznala njegova oca, nogometnog trenera Igora, no poznaje Lukinu majku Suzanu, bivšu Miss Jugoslavije, koja se prije dvije godine preudala za košarkaškog trenera Damira Milačića. Tako je Suzana i pohvalila sinovo kulinarsko umijeće, odnosno jelo koje je napravio za svoju odabranicu, prenosi 24sata.

Jelena se u Dubai preselila prije dvije godine, dok je Luka tamo već tri godine. Prijatelji kažu da je on jako samozatajan i ne voli se eksponirati u javnosti.