Home Šport Iva Klepić: “Najavljivala sam naslov državne prvakinje i osvojila sam ga!”

Iva Klepić: “Najavljivala sam naslov državne prvakinje i osvojila sam ga!”

SHARE

Karataši SKK Neretva ostvarili su sjajne rezultate na Državnom prvenstvu BiH u Vogošći koje se održavalo proteklog vikenda.

Mostarski klub je dobio tri nova-stara prvaka države jer su se sa zlatom oko vrata u grad na Neretvi vratile Ivona Ćavar, Marija Sušac i Iva Klepić.

Iva Klepić je tako nakon godinu dana ponovno najbalja u državi u kategoriji do 55 kg. U Vogošći je ostvarila tri pobjede i tako se popela na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja.

„Imala sam tri borbe u kojima sam u prve dvije pobijedila natjecateljke iz Sarajeva, dok sam se u finalu borila s klupskom kolegicom Ajlom Mahmutović. Budući sam prošle godine imala peh u finalu i ostala bez titule, ove godine sam svima najavljivala kako ću se vratiti još jača i osvojiti ovo natjecanje. Eto, na kraju sam i uspjela i veoma sam ponosna na ovaj rezultat koji mi je ujedno i 10. jubilarna titula prvakinje države”, govori Iva Klepić za Prvi.tv.

Osim Ive, i ostali članovi SKK Neretva ostvarili su sjajne rezultate. Najbolja karatašica kluba Ivona Ćavar osvojila je titulu državne prvakinje u kategoriji do 68 kg, baš kao i Marija Sušac u kategoriji do 61 kg. Vrijedi istaknuti i drugo i treće mjesto Veselka i Marina Brkića.

No, pred karatašima Neretve tek slijedi ono natjecanje za koje su se najviše spremali.

„Slijedi nam Europsko prvenstvo u Turskoj i nadamo se bar jednoj medalji na tom natjecanju. Za Tursku smo se spremali i prije Državnog prvenstva koje nam je poslužilo kao jedna dobra priprema, ali tek sad ulazimo u posljednju fazu treninga. U srijedu imamo izborne i pripremne mečeve s reprezentacijom, te nakon toga idemo u Tursku.”, kazala je za kraj Iva Klepić.