Home Kultura Veliko slavlje i duhovna glazba na Uskrsni ponedjeljak

Veliko slavlje i duhovna glazba na Uskrsni ponedjeljak

SHARE

Uskrsni blagdan je prepun radosti. Događanja i običaja na sve strane. Dolaze i raseljeni Posušani sa svih strana, a Općina Posušje priređuje blagdansko druženje na Uskrsni ponedjeljak, 17. travnja 2017., na Trgu hrvatskih branitelja. Program počinje u 15:00 sati, uz izbor najboljeg školskog i vrtićkog rada na temu Uskrsa.

Slijedi mali kviz znanja, a dobra zabava je zajamčena i uz potragu za uskrsnim pisanicama, najboljim plesačima, najboljim talentom, kao i kroz disciplinu „Tucijada“ za koju sudionici trebaju pripremiti i ponijeti svoju najtvrđu pisanicu.

-Pozivamo sve vrijedne domaćice i domaćine da na natjecanje ponesu ukrašene pisanice i pokažu svoje umijeće ukrašavanja, a najljepšu pisanicu ćemo nagraditi. Prijave za natjecanje će se primati tijekom programa, a cijelu zabavu će svojim delicijama začiniti kuhari SSŠ Posušje, ističu organizatori.

Blagdansko druženje završit će uvečer prigodnim koncertom duhovne glazbe Alana Hržice u posuškoj kinodvorani koji počinje u 19:30, a ulaz je za sve slobodan.