Home Zanimljivosti Jedna od najljepših žena nogometaša obećala – striptiz!

Jedna od najljepših žena nogometaša obećala – striptiz!

SHARE

Hannover je na putu ekspresnog povratka u Bundesligu, zaostaje tek bod za liderom Stuttgartom, ali s motivacijom kakvu ima teško je ne dati sve od sebe. Jer nagrada im je striptiz. Zapravo, inačica striptiza. Nogometaši su, naime, u svlačionicu stavili kartonsku figuru Sylvie Meiss u prirodnoj veličini i skidaju joj komad po komad odjeće nakon svake pobjede. Naravno, priča je došla i do Sylvie koja nije imala ništa protiv, naprotiv, obećala im je dodatnu nagradu.

– Vrati li se Hannover u Bundesligu, posjetit ću momčad u svlačionici – kazala je Sylvie koja su magazini godinama svrstavali među najljepše žene nogometaša.

I dok je Sylvie i dalje zvijezda, njezin bivši suprug Rafael polako pada u zaborav. Nakon Ajaxa, Reala, Tottenhama, HSV-a i Betisa karijeru završava u danskom Midtjyllandu. Više nije ni u vezi sa Sabijom Boulahrouz, nekoć najboljom prijateljicom svoje supruge i suprugom svoga suigrača iz reprezentacije i HSV-a Khalidom Boulahrouzom. Nova mu je ljubav nizozemska rukometašica Estavana Polman.