Home Život VIDEO: Životna priča i motivacijsko predavanje Maria Bebeka

VIDEO: Životna priča i motivacijsko predavanje Maria Bebeka

SHARE

„ Skok u vis“ naziv je predavanja koje je održao Mario Bebek, 25-godišnji mladić koji na svoj invaliditet ne gleda kao nešto negativno,
Održao je više od stotinu motivacijskih predavanja u Hrvatskoj i šire, a svoje iskustvo je podijelo sa studentima u Mostaru.
Predavanje je održano na Građevinskom fakuletu, u sklopu Dana edukacije Studentskog zbora.

Mario Bebek suradnik je i urednik na portalu Putevi milosti, motivacijski je predavač sa više od 150 održanih motivacijskih predavanja, evangelizator, te ministrant u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Zagrebu (Stenjevac). Iako je imao 28 operacija sa dijagnozom “artrogripoza” kod koje dolazi do ukočenja zglobova, deformacije kostiju i mišića, Mario je pun optimizma i planova za budućnost. Unatoč bolesti Mario je pun radosti i zna ljubiti Boga i svoj život, voljeti ljude oko sebe, družiti se sa njima, studirati i živjeti normalnim životom. Zbog mnogih neugodnih situacija koje je prošao, a koje su vezane za njegovu bolest, odlučio je motivirati ljude kako bi razbili zidove predrasuda prema osobama sa invaliditetom te kako bi ih lakše prihvatili u društvo.