Home Šport Loše vijesti za Hrvatsku: I Kramarić out do kraja sezone

Loše vijesti za Hrvatsku: I Kramarić out do kraja sezone

SHARE

Hrvatski izbornik Ante Čačić kao da je magnet za nevolje. Nakon što je ostao bez Vedrana Ćorluke do kraja kvalifikacijskog ciklusa, sad će u susretu protiv Islanda morati i bez Andreja Kramarića. Naime, sjajni hrvatski napadač, koji briljira u Bundesligi, nakon utakmice protiv Kölna teško je pao, a nakon magnetske rezonance utvrđeno je da se radi o napuknuću ligamenata i oštećenju hrskavice ramena.

Pored mirovanja, koje će trajati četiri tjedna, ne isključuje se ni operacija ramena, pa Andrej sigurno neće konkurirati za prijateljski susret protiv Meksika, 27. svibnja u Los Angelesu, što i nije toliko bitno, no neće ga biti, što je puno važnije, 11. lipnja u kvalifikacijskom susretu protiv Islanda, piše 24sata.hr.

Andrej igra sjajno i sigurno će nedostajati reprezentaciji, tim više jer je riječ o igraču koji može igrati na više pozicija, a Maksimir je njegov stadion, mjesto gdje je počeo igrati nogomet i na njemu se uvijek dobro snalazi. Novi su to problemi za Čačića, kojeg prate nevolje od početka kvalifikacija, pa niti u jednoj utakmici nije izveo najbolji sastav koji ima.

Marko Pjaca ozlijedio se na estonskom pijesku, u potpuno nevažnoj i nepotrebnoj utakmici, do kraja kvalifikacija neće biti ni Ćorluke, a, evo, sad će na operaciju morati i Andrej Kramarić. Nadamo se samo da će se Andrej što prije oporaviti i opet zabijati.