Home Zanimljivosti Ruska Kim Kardashian zaludila milijune i poručuje: Moja stražnjica je najljepša

Ruska Kim Kardashian zaludila milijune i poručuje: Moja stražnjica je najljepša

SHARE

Reality zvijezda Kim Kardashian nametnula je brojne trendove, a sve više mladih djevojaka kopira je i želi imati obline poput njenih.

Zbog oblina i slične građe kao Kim, ruski model Anastasiju Kvitko na društvenim mrežama korisnici su prozvali ruskom Kim Kardashian.

Anastasia trenutno živi u Los Angelesu i kaže da su njene obline sasvim prirodne, da ima savršeno tijelo i sve to bez pomoći estetskih kirurga. Ova 22-godišnjakinja na Instagramu prati gotovo šest milijuna ljudi i samouvjereno kaže kako će uskoro biti popularnija od Kardashianke.

– Draga mi je Kim, ali ne volim kad nas se uspoređuje. Moje tijelo je sportske građe, a imam i najljepšu stražnjicu – kaže Anastasia i priznaje da je odbila savjet jedne manekenske agencije da pod hitno smršavi.

– Ne volim mršavice, volim žene koje imaju figuru poput Kim ili Beyonce. Vježbam cijeli život, četiri puta tjedno idem u teretanu i pazim što jedem. Izbjegavam jesti fast food, meso i piletinu – otkrila je.

Iako su mnogi njeni pratitelji uvjereni da su ipak operacije zaslužne za njen izgled i da dosta toga popravlja u photoshopu, Anastasia sve to demantira.