Home Crna kronika HERA PREUZELA ODGOVORNOST: Skinuli vijke sa postolja i oborili na zemlju stacionarni...

HERA PREUZELA ODGOVORNOST: Skinuli vijke sa postolja i oborili na zemlju stacionarni radar

SHARE

Vozači na cestovnom smjeru Ljubuški-Međugorje svjedočili su jutros neobičnom prizoru – stacionarni radar bio je u vodoravnom položaju, polegnut na zemlju.

”U petak oko 6.30 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je na M-17.4 u mjestu Cerno, općina Ljubuški, oboreno metalno kućište za stacionarni radar. Na mjestu događaja policijski službenici PU Ljubuški obavili su očevid”, potvrđeno je iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Naime, nepoznate osobe odvile su vijke s postolja radara i isti su oborili s njegovog mjesta.

Ovo nije prvi slučaj oštećenja radara u Hercegovini, imajući u vidu da je prije nešto više od mjesec dana oštećen i stacionarni radar u Posušju.

Policija radi na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela.

hera-1

Danas popodne, HERA je preuzela odgovornost za ovaj čin. Do kraja mjeseca planiraju poskidati sve radare u kantonu. Nastavi li se pelješenje građana i odvlačenje kapitala prema Sarajevu, kažu kako će  upadati  u firme i lupati fiskalne kase. Sve do poništenja pondera 2.0.

Stav je HERE da svaki sustav koji isušuje džepove građana mora biti uništen. Pa tako i sustav radara. Ovo je prvi napad HERE nakon duljeg perioda inkubacije pišu irski portali.

poskok.info