Home Društvo Hercegovačko sunce namamilo stotine hodočasnika u Međugorje

Hercegovačko sunce namamilo stotine hodočasnika u Međugorje

SHARE

Lijepo vrijeme, ugodne temperature i produženi vikend Hercegovini su donijeli mnoštvo posjetitelja iz brojnih zemalja Europe i svijeta.

Danas je objektiv našeg fotoreportera zabilježio veliki broj turista u staroj jezgri grada Mostara koji su mogli uživati u pogledu na hitru Neretvu, hercegovački krš i kulturnu baštinu koju krije mostarska stara gradska jezgra.

Ususret prvosvibanjskim praznicima mnogi su hodačasnici pohrlili i u susjedno nam Međugorje kako bi posjetili brdo ukazanja i sudjelovali na misnom slavlju koje se od 18 sati održavalo na otvorenom.

Brojni hodočasnici kako domaći, tako i strani iskoristili su prve zrake sunca nakon kišovitih dana kako bi proslavili nedjeljni dan s Bogom i uz vjernike iz cijeloga svijeta.

Za 1. svibnja najavljeno je sunčano vrijeme što znači da će Bosna i Hercegovina i svi domaći i strani “radnici i neradnici” moći uživati u prirodi, druženjima na otvorenom , pokojem roštilju ili posjetu kojoj kulturnoj i prirodnoj znamenitosti bogate nam Hercegovine, ali i Bosne.